Eğitim-Bir-Sen Aralık İlçe Temsilciliği İl Milli Eğitim Müdürünü Makamında Ziyaret Etti. - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen Aralık İlçe Temsilciliği İl Milli Eğitim Müdürünü Makamında Ziyaret Etti.

Eğitim-Bir-Sen Aralık İlçe Temsilciliği İl Milli Eğitim Müdürünü Makamında Ziyaret Etti.

Aralık İlçesi Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Temsilciliği Yenilenen Yönetimi ile İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş'i Makamında ziyaret etti.

03.07.2012 02:57  Güncelleme: 02:55

İlçe temsilcisi Erkan Çiğdem, Aralık ilçesinde bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak eğitim camiasının sorunlarıyla yakinen ilgileneceğini ve bu sorunların çözümü için sendika olarak faaliyetlerde bulunacağını belirtti.

Erkan Çiğdem; 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı başında öğretmen arkadaşlarımızın sorunları tespit etmek ve eğitim kalitesini arttırmak için ilçede görev yapan tüm yönetici ve eğitimcilere bir anket uygulaması yapılacağını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak STK'ların aktif olarak çalışmalar yapması gerektiğini belirtti. Ateş, Sendikaların il başkanlarıyla iki ayda bir toplantı yapıyoruz; bu toplantılarda sendikalar eğitim-öğretimin fotoğrafını çekerek, aksaklıklarımızı, eksiklerimizi ve önerilerini bizimle paylaşıyorlar dedi.

Eğitim-Bir-Sen Aralık ilçe başkanı Çiğdem, ilçede yaptığımız ve yapacağımız faaliyetlerde Sendikanın İl başkanı Malik Akşit bizlerden hiçbir şekilde maddi ve manevi desteğini esirgemediği için kendisine teşekkür ederim "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen Aralık İlçe Temsilciliği İl Milli Eğitim Müdürünü Makamında Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement