Eğitimcilerden, Eğitimci Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Eğitimcilerden, Eğitimci Belediye Başkanına Ziyaret

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Öğretmenler Günü Kutlama Haftası sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık öncülüğünde bir grup eğitimci Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

23.11.2015 15:20

1995 -2003 yılları arasında Öğretmenlik yapan Başkan Yavaş, bu ziyaretten memnun kaldı. Başkan Yavaş, tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Şube Müdürleri Bumin Akkaya, Fikret Erdel'in yanı sıra bazı okul müdürlerinden oluşan bir heyeti kabul eden Başkan Yavaş, eğitimcilerin isteklerini ve önerilerini dinledi.

Sındırgı'da eğitim için yapılabilecek projelerle ilgili sohbetin geçtiği ziyarette Başkan Yavaş kendisinin de 1995 -2003 yılları arasında öğretmenlik mesleğini icra ettiğini ifade ederek eğitimle ilgili projelere gerek şahsın gerekse belediyenin her zaman dahil olacağını vurguladı. Başkan Yavaş nazik ziyaret için eğitimcilere teşekkür ederek öğretmenlerin bu özel günlerini tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a çiçek hediye ederek;"Öğretmenler gününde camiamıza verdiğiniz destek için teşekkür etmek maksadıyla sizi ziyaret ettik. Bundan sonra bugüne kadar verdiğini katkılarınızı, desteklerinizi her zaman bekleriz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz" dedi.

Eğitimcilerin bu nazik davranışı için teşekkür eden Başkan Yavaş;"24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Öğretmen anne babadan sonra bir evlat üzerinde, bir nesil üzerinde yetkisi olan kişi. Bir toplumun dinamiği dediğimizde öğretmen dimdik ayakta ise tüm toplum dimdik ayaktadır. Bunun mimarları sizlersiniz. Tabi yılda bir gün her işte olduğu gibi belki sembol olarak hatırlanıyor ama öğretmen her gün hatırlanması o hareketi her gün bulması gereken bir insan. Bizde kendimiz öğretmen olması sebebiyle bu işlerin daha çok içinde olduk. 2004 yılından beri her Öğretmenler Gününde birlikte beraber yemekte buluştuk ve buluşmaya devam ediyoruz. O adet, o gelenek devam ediyor. Anne karnında başlar eğitim toplumun her bireyi kendisini bir öğretmen edasıyla toplum üzerinde bir şeyleri değiştirme üzerine kurarsa hayatını topumun tamamı değişmiş olur. Allah nice hayırlı günlerde güzel günlerde neslimize geleceğimize sahip çıkan ve bunlar için çalışan, gayret eden insanlardan eylesin. Emeklerinize sağlık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün nezdinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık ve beraberindeki heyetin Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ı ziyareti sırasında bulunan MADO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atila Kanbur ise; " Kahramanmaraş'ta annemizin ismini taşıyan bir okul yaptırdık. Okul Aile Birliğine belli bir bütçe ayırdık ve bütün giderlerini oradan karşılıyoruz. İnşallah sizlerde okullarınızdaki öğrencilerinizin üzerinde iz bırakan öğretmenlerden olursunuz. Benim üzerimde iz bırakan bir öğretmenim var çünkü" dedi. Eğitimciler, Başkan Yavaş ve MADO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atila Kanbur ile bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimcilerden, Eğitimci Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement