Kaza saat 10.30 sıralarında Pendik sahil yolu Marina mevkiinde meydana geldi. İddialara göre otomobilin sürücüsü Süleyman Aşan arkadaşları Atakan Bozdağ ve Gökhan Ergen'le birlikte Tuzla istikametine gidiyordu. Görgü tanıklarının ifadesine göre Süleyman Aşan süratli bir şekilde devam ederken, sahil yolunda park halinde olan bir otomobil yola girmeye çalıştı.
Ehliyeti bulunmayan Aşan, babasına ait otomobilin kontrolünü kaybedip önce kaldırıma çarptı. Kaldırımı aşan otomobil elektrik direğini devirip takla atarak durabildi. Otomobil içinde sıkışan sürücü ve yanındaki iki arkadaşı kazayı gören vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılıp çimlerin üzerine yatırıldı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde sıra sıra yatan üç yaralıya müdahale etmeye başladı. Yaralılardan biri ambulansa alınırken, olay yerine yaralıların yakını olduğu öğrenilen bir kadın geldi. Kadın yerde yatan yaralı gence durumunu sorduktan sonra ambulanstaki diğer yaralıların yanına koştu.
"ENDİŞELENMENİZE GEREK YOK"
Ambulansa alınan yakınlarının ciddi bir şeyinin olmadığını gören kadın babasını telefonla arayarak endişelenmelerine gerek olmadığını söyledi. Bu sırada basın mensuplarının kendisini görüntülediğini farkeden kadın, tepki gösterip eliyle kameraya vurdu. Polis kazayla ilgili rapor tutarken 21 yaşındaki sürücünün ehliyetini olmadığı 29 Haziran'da ehliyet sınavına gireceği öğrenildi. Üç yaralı ambulanslara alınıp Kartal Eğitim Araştırma ve Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili olarak bir görgü tanığı "Otomobil çok süratliydi, fren sesini duyduk yola bir araç çıkınca duramayıp takla attı" diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaptı : 3 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.