Ekrem Çelebi; Hamur'da Değişim Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Ekrem Çelebi; Hamur'da Değişim Yaşanacak

Ekrem Çelebi; Hamur\'da Değişim Yaşanacak

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

26.04.2014 13:41

Ak Parti Ağrı Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ekrem Çelebi, bir takım ziyaretler için geldiği Ağrı'da, Belediye Başkanlığını farklı olarak kazanan Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Cezmi Ergül' e güvendiklerini söyleyen Çelebi"Ben inanıyorum ki Cezmi kardeşimiz Hamur'da bir değişim, dönüşüm yaşatacaktır. Hamur halkı büyük bir teveccüh ile Ak Parti'yi tercih etti. Ben de Hamur'un ve Hamurluların bir kardeşi olarak Cezmi Ergül'ün bürokraside ve Ankara boyutunda Hamur ilçemize yapacağı projelerde destekçisi olacağım."dedi.

Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül ise "Milletvekilimiz ziyareti ile bizi onurlandırdı. Ben Hamur'un bir evladıyım. Hamur halkının sorunlarını çözmem için bu halk yetkiyi bana verdi. Bu yetkiyi en iyi şekilde kullanıp, ilçemize hizmet noktasında gerekeni yapacağım."dedi.

Ziyaret hatıra resmi çektirmekle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekrem Çelebi; Hamur'da Değişim Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement