El Bab Şehidi Üsteğmen Koçoğlu'nun Birliğinden Anlamlı Video - Son Dakika
Güncel

El Bab Şehidi Üsteğmen Koçoğlu'nun Birliğinden Anlamlı Video

El Bab'da şehit olan Üsteğmen Tarık Koçoğlu için, birliğindeki askerler tarafından hazırlanan video izleyenleri duygulandırdı.

10.02.2017 10:32  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

El Bab'da sürdürülen operasyonda şehit düşen ve dün Kayseri'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verilen şehit Üsteğmen Tarık Koçoğlu için birliğindeki askerler ve komutanları tarafından video hazırlandı.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Şehit Üsteğmen Tarık Koçoğlu için birliğindeki askerler ve komutanları tarafından anlamlı bir video hazırlandı. "366 K/D Erlerden, Komutanları Şehit Piyade Üsteğmen Tarık Koçoğlu'na ithafen" notuyla sosyal medyada paylaşılan 43 saniyelik video kısa sürede 29 bin kişi tarafından beğenildi.

İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

Şehit üsteğmen için hazırlanan videoda, Hüseyin Nihal Atsız'ın "Kahramanların Ölümü" şiirini okuyan askerler, şiirin en sonunda "Ruhun şad olsun Üsteğmen Koçoğolu" diyerek Türk Bayrağı açtı.

2015 yılında 4'üncü Komando Tugayı 1'inci Komando Taburu'nda göreve başladığı, daha sonra 2016 yılında aynı tugayda Bölük Komutanı olduğu bildirilen Koçoğlu anısına hazırlanan 43 saniyelik video izleyenleri duygulandırdı.

DÜN GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı harekatında El Bab'da DEAŞ'lı teröristlerin el yapımı patlayıcılı saldırısında şehit olan Üsteğmen 30 yaşındaki Tarık Koçoğlu, dün memleketi Kayseri'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

El Bab Şehidi Üsteğmen Koçoğlu\'nun Birliğinden Anlamlı Video
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Bab Şehidi Üsteğmen Koçoğlu'nun Birliğinden Anlamlı Video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement