Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından sunulan hizmet doğrultusunda Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmalarına kısıtlama getirilen ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olmayan 65 yaş üstü vatandaşlar, kronik hastalar ve engelli vatandaşlara ihtiyaçlarının karşılanması noktasında destek sağlanıyor.
Kapsam dahilindeki vatandaşların 153 Beyaz Masa çağrı merkezini aramalarının ardından belirtilen adrese ulaşan ekipler, alışveriş listesi ve bedelini aldıktan sonra talep edilen ürünleri temin ederek, faturalarıyla birlikte kapılarında vatandaşa teslim ediyor. Başlatılan uygulama vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
Son Dakika › Güncel › Elazığ Belediyesi'nden yaşlılar, engelliler ve kronik hastalar için alışveriş hizmeti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?