Elazığ Caddeleri Artık Akşamları da Bir Başka Güzel - Son Dakika
Güncel

Elazığ Caddeleri Artık Akşamları da Bir Başka Güzel

Elazığ Caddeleri Artık Akşamları da Bir Başka Güzel

Başkan Selmanoğlu: "Belediyecilik alanında önemli çalışmalar yaptık"

10.02.2014 09:42

Geçtiğimiz aylarda şehrin merkezi birçok caddesinde alt yapı ve üst yapı yenileme, beton asfalt serimi ve aydınlatma çalışması gerçekleştiren Elazığ Belediyesi bu kez de şehrin ana caddelerinin akşam vakitlerinde de daha güzel görünmesi adına dekoratif led aydınlatma işlemi yaptı. Yapılan çalışma vatandaşlarında beğenisini topladı.

Gazi Caddesi, Şehit İlhanlar Caddesi, Vali Fahri Bey Caddesi, İstasyon Caddesi ve Muharem Çorbacıoğlu sokağın bir bölümünde yapılan dekoratif led aydınlatma çalışmasıyla akşamları özellikle daha estetik bir görünüm oluşması sağlanırken bu güzel tablo karşısında memnuniyetlerini dile getiren bazı vatandaşlar ise Elazığ Belediyesine bu renkli çalışmasından dolayı teşekkür ettiler.

Elazığ'a karşı çeşitli ön yargısı bulunan çok sayıda kişi olduğunu vurgulayan vatandaşlar, bu ön yargıların yıkılması adına özellikle yabancı kişilerin şehirde geçirmiş oldukları kısa süre içerisinde Elazığ'ın merkezi caddelerini gezdirerek şehrin güzelliklerini gösterme fırsatı bulduklarını belirterek bu hizmetin devamını istediler.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve "Elazığ'ın 10 yıl önceki Elazığ olmadığının" altını çizen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu "Yapılan bulvarlar, parklar ve dinlenme alanlarının yanı sıra, şehre kazandırılan muhtar ofisleri, taziye evleri, semt sahaları, kadın sosyal spor merkezleri, yeni belediye hizmet binası, yeni iş makineleri ve yeni toplu taşıma araçlarıyla Elazığ'ın Belediyecilik alanında önemli gelişmeler kat ettiğini" söyledi.

Şehrin merkezi caddelerinde yapılan alt yapı ve üst yapı yenileme, beton asfalt serimi ve aydınlatma çalışması gerçekleştirdikten sonra olumlu tepkiler aldıklarını vurgulayan Başkan Selmanoğlu, son olarak yaptıkları dekoratif led aydınlatma çalışmasıyla da güzel bir görüntü oluşturduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Caddeleri Artık Akşamları da Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement