Elazığ'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Elazığ\'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Elazığ'da, İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

11.10.2016 17:22

Elazığ'da, İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Koordinasyon Kurulu ekim ay toplantısı, Vali Vekili Üzeyir Yılmaz başkanlığında İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında bir değerlendirmede bulunan Yılmaz, yatırım ve ödenekleri devam eden toplam 92 projeleri bulunduğunu ifade etti.

Bu projelerin yatırım bedellerinin toplam 3 milyon 831 bin lira olduğunu belirten Yılmaz, "Bu projeler için 2016 yılında ayrılan ödenek miktarı 417 milyon liraydı. Bu ödenekten şu ana kadar gerçekleşen harcama tutarı 309 milyon lira olmuştur. Yapılan harcamaya göre toplam nakdi gerçekleşme oranının yüzde 74 olduğunu görmekteyiz." ifadelerini kullandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Özel İdaresinin 2016 yılında devam ettirdiği ve ödenek kullandığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda daha sonra yatırımcı kuruluş temsilcileri, yaptıkları sunumlarla devam eden projeleri ve ödenek durumları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, yatırımcı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement