Elazığ'da Telefon Dolandırıcılığına Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Telefon Dolandırıcılığına Tutuklama

Elazığ'da bir kadını telefonla dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

17.01.2019 19:12

Elazığ'da bir kadını telefonla dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Telefonla aradıkları kadının, terör soruşturması bahanesiyle 250 bin lirasını dolandırdıkları iddia edilen M.S, M.Ö, R.E. ve M.H. gözaltına alındı.

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen şüphelilerin adreslerindeki aramada cep telefonu ve SIM kartlar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.S, M.Ö. ve R.E. tutuklandı, M.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Telefon Dolandırıcılığına Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement