Elazığ Yürüyor Engeller Kalkıyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ Yürüyor Engeller Kalkıyor

Elazığ Yürüyor Engeller Kalkıyor

"Elazığ'a engel yok" sloganıyla yola çıkılan 101 aküllü araç kampanyasına destek büyüyor.

03.01.2013 17:31  Güncelleme: 17:26

Elazığ Valisi Muammer Erol'un destek verdiği 'Elazığ'a engel yok' kampanyasına Bir destekte dün 75. yıllını kutlayan TOBB'den geldi.Kampanyaya önderlik eden Sinema Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu ve Ses Sanatçısı Tekin Bulut'un katıldığı programda TOBB Başkanı M.Ali. Dumandağ bu kampanyaya 6.000 TL bağışda bulunurak 3 aküllü araç hediye etti.Ardından konuşma yapan Elazığ Omurilik Ferçlileri Dernek Başkanı Ömer Çöteli bu kampanya çerçevesinde şimdiye kadar 65 tane aküllü araç araç toplandığını ve devamının da geleceğinden emin olduğunu belirlerterek TOBB Başkanı M.Ali Dumandağa sozsuz şükranlarını sundu.

Sinema Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu ise;"İnşallah 101 değil, 301 araba alabilecek kadar yardım toplarız. Elazığlı hemşerilerimizin yoğun olduğu vilayetlere bu otobüsümüz ile yola çıkacağız, onlardan yardımlarını isteyeceğiz" dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engellilere Elazığ'da Omirilik Felçliler Derneği ile sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu ve ses sanatçısı Tekin Bulut'un 101 akülü araba almak için başlattığı 'Elazığ'a engel yok' kampanyasında, 77 akülü araba alabilecek 154 bin liraya ulaşıldı.

'Elazığ'a engel yok' kampanyası çerçevesinde sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu ve Ses Sanatçısı Tekin Bulut'un il il dolaşıp yardım toplayacağı Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul ve Adana illerinde devam edecek kampanyanın Nisan ayında sona ereceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Yürüyor Engeller Kalkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement