Elektrik Akımına Kapılarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Elektrik Akımına Kapılarak Öldü

Elektrik Akımına Kapılarak Öldü

Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki üç katlı inşaatın terasına kum çıkartmak için iskele kurmak üzere teras katına iple demir boru çeken 29 yaşındaki Hüseyin Akgün borunun elektrik tellerine temas etmesiyle akıma kapılıp can verdi.

23.03.2012 14:52

Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki üç katlı inşaatın terasına kum çıkartmak için iskele kurmak üzere teras katına iple demir boru çeken 29 yaşındaki Hüseyin Akgün borunun elektrik tellerine temas etmesiyle akıma kapılıp can verdi. Yeğenini kurtarmaya çalışan amca da ağır yaralandı.

Olay, Milas İlçesi Burgaz Mahallesi Papatya Sokak'taki üç katlı inşaatta bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İnşaat işçisi 53 yaşındaki İlhami Akün ve yeğeni Hüseyin Akün, üç katlı binanın çatısına kum çekmek için iskele kurmaya karar verdi. Henüz üç yıllık evli ve 1.5 yaşında çocuk sahibi olduğu öğrenilen Hüseyin Akün, amcasının iple bağladığı demir boruyu teras katına çekmeye başladı. Bu sırada amca Akün de terasa çıkıp ipin ucundan tutarak yeğenine yardım etti. Binanın yakınındaki elektrik tellerine dikkat etmeyen Hüseyin Akün'ün terasa almak istediği demir boru elektrik tellerine temas etti. Akıma kapılan Hüseyin Akün ağır yaralanırken, amca da yeğenini kurtarmak istedi ancak akıma kapılıp yaralandı.

Olayı görenler polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Hüseyin Akün'ü, Özel İzan Sağlık Hastanesi'ne, amca İlhami Akün'ü de Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırldı. Tedaviye alınan yaralılardan Hüseyin Akün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kollarında yanıklar oluşan İlhami Akün'ün ise tedavisi sürüyor.

Olayı gören 61 yaşındaki Şeref Zambak, "Kum çekmek için iskele kuracaklardı. Tellerin mesafesi yakın olduğu için demir, tellere değdi ve Hüseyin akıma kapıldı. Amcası da onu kurtarmak isterken yaralandı" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Muğla/ Milas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektrik Akımına Kapılarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement