Elidor'dan Hayat Kurtaran Yenilik - Son Dakika
Güncel

Elidor'dan Hayat Kurtaran Yenilik

Elidor\'dan Hayat Kurtaran Yenilik

Yıkayamasan da saçların 1 dakikada canlansın.

27.03.2014 17:10

Yok böyle bir yenilik!

Dört yıldır en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor'dan muhteşem bir yenilik daha geldi. Su kullanmadan saçlarınızın 1 dakikada canlandıran, yağı anında emen Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan artık Türkiye'de.

Günümüz yaşam koşullarında artan yüklerimizle birlikte saçlarımızın bakımına gereken zamanı ayıramadığımız anlar oluyor. Saçlarımızı yıkayamadığımız her gün, yağlanan, kirlenen ve cansızlaşan saçlar çoğu kez büyük bir sıkıntıya dönüşüyor. Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası Elidor, yeni Canlandırıcı Kuru Şampuan serisiyle bu sorunları kökten çözüyor. Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan, ağırlaşan ve yağlanan saçları hiç su kullanmadan canlandırarak saç bakımıyla kaybolan zamanı geri getiriyor.

Yağı anında emen formül

Yağı anında emen Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan ile saçlar ilk yıkadığınız günkü gibi canlı, hareketli ve güzel görünümüne kavuşuyor. Ayrıca, saça uygulaması çok pratik olan kuru şampuanı tercih edenler, suyu daha az tüketerek doğal kaynak tasarrufuna katkıda bulunmuş oluyor. Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan, su tüketimini yüzde 37, enerji tüketimini ise yüzde 15 oranında azaltıyor.

Elidor Kuru Şampuan nasıl uygulanır?

Yeni Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuandan en iyi performansı alabilmek için, her kullanımdan önce kutuyu iyice çalkalayın. Saçlarınızı parça parça ayırın ve kuru şampuanı 20-30 cm uzaklıktan, yağlanmanın en yoğun olduğu saç köklerinize doğru uygulayın. Saç köklerine eşit şekilde masaj yaparak yedirin ve 1 dakika bekleyin. Tarayın ve saçınıza istediğiniz şekli verin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elidor'dan Hayat Kurtaran Yenilik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement