Elle Dergisinin Özel Konuğu Wilma Elles - Son Dakika
Güncel

Elle Dergisinin Özel Konuğu Wilma Elles

Elle Dergisinin Özel Konuğu Wilma Elles

Wilma Elles, Bulgaristan Elle dergisinin düzenlediği görkemli partinin özel konuğu olarak Sofya'ya gitti.

24.12.2012 08:23

Son aylarda Bulgaristan'da yayınlanan Türk dizileri arasında en popüler oyuncu olan Wilma Elles, ELLE dergisi ve Bulgaristan Türkiye Büyükelçiliği Kültür Bilgi Bürosu tarafından, Sofya'ya davet edildi. Bu özel davete katılan Wilma Elles, Sofya'da Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi İsmail Aramaz tarafından karşılandı. Türk dizileri arasında en çok izlenen "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" nin yıldızı Wilma Elles, Sheraton Sofia Hotel ve ELLE dergisi'nin özel konuğu oldu.

Sofya'da Sheraton Otel'de düzenlenen parti'ye Wilma Elles dışında, Türkiye büyük elçisi İsmail Aramaz, Türk-Bulgaristan büyükelçisi Cemal Tekkanat, Hollywood filmlerinin başrol oyuncusu Bulgar aktör Beşar Rahal, en ünlü Bulgar TV yıldızı Niki Kunchev ( "Big Brother" host ve "Bir milyoner olmak ister") ve, ELLE Bulgaristan editörü Maria Georgieva katıldı.

Wilma Elles, ELLE Bulgaristan dergisine Aralık sayısı için kapak çekimi ve röportaj yapmıştı. Katıldığı bu gecede kendisine ait olan dev kapağının önünde sahneden şunları söyledi: "Sofya çok güzel ve gülümseyen insanlar ile muhteşem bir şehir. Tekrar burada olmaktan dolayı mutluyum. Bu gece ayrıca burada oyuncu olarak bulunmamın dışında Türk, Bulgaristan ve Almanya dostluğunu pekiştirdiğim için çok onur duydum. " Türk kültürünü yansıtan özel projelere her zaman destek veren Wilma Elles, bundan sonra da bu türlü kültür çalışmalarına katılmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elle Dergisinin Özel Konuğu Wilma Elles - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement