Emniyet Müdürlüğü'nün Kitap Dağıtım Projesi Başladı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürlüğü'nün Kitap Dağıtım Projesi Başladı

Emniyet Müdürlüğü\'nün Kitap Dağıtım Projesi Başladı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitap dağıtım projesi başladı.

16.04.2015 15:56

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitap dağıtım projesi başladı. Proje kapsamında 9 pilot okulda 57 öğrenciye bin 700 kitap dağıtılması hedefleniyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında Fatih Ortaokulu'na ziyaret gerçekleştirildi. Ziyareti Emniyet Müdürü Osman Ak, Milli Eğitim İl Müdürü Turgut Özbek ve emniyet personeli gerçekleştirdi.

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında "Karaelmas'ın Fidanları Geleceğe Umutla Bakıyor" projesini anlatan Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, şu ifadelere yer verdi:

"Emniyet teşkilatımız ile birlikte güzel bir etkinliğe imza atıyoruz. Emniyet Müdürümüze ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitimin temel taşlarından bir tanesi de okumaktır. Okumak da kitapta olur. Çocuklarımızı kitapla buluşturdukları için İl Emniyet Müdürlüğümüze örnek olur ve yurt genelinde gerçekleştirilir. Tüm okullarımızda bu kitap dağıtımı yapılacak. Polis Haftası etkinliklerinin dolu dolu geçtiğine inanıyorum. Bu anlamda öğrencilerimiz polislerimizi yakından tanıdı. Özellikle 'Kanka Polis' uygulamasını tüm öğrencilerimiz çok beğendi. Tüm öğrencilerimiz bu polis maskotuyla fotoğraf çektirdiler. Öğrencilerimiz bu tip etkinliklerle polisimizin gece gündüz bizim yanımızda olduğunu da gördüler. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

"Kanka Polis" projesi kapsamında ziyarette hazır bulunan Kanka Polis maskotu öğrencilerin büyük ilgisini gördü. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürlüğü'nün Kitap Dağıtım Projesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement