Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni

Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni

İl Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni düzenlendi.

12.07.2013 11:31  Güncelleme: 11:32

Törende İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden Hakan SEVİNÇ ve Gökhan KUZU, Emniyet Amirliği rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden Mikail CANBAZOĞLU, Hasan YALÇIN, Salih GÖZÜM ve Nazif CAN'ın terfi rütbeleri Bayburt Valisi Sayın Hasan İPEK'in katıldı törende takıldı.

Törene vali Sayın Hasan İPEK'in yanı sıra Garnizon Komutanı J.Alb. Hacı DEMİREZEN, Belediye Başkanı Sayın Hacı Ali POLAT, İl Emniyet Müdürü Celal AYDOĞAN, Ak Parti İl Başkanı Sayın Yusuf ELÇİ, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Raci BAYRAK, Bayburt PMYO Müdür V. Osman YILDIZ, Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Üyeleri Hikmet ŞENTÜRK ve Hayri TEKİN, bir üst rütbeye terfi eden personel ve aileleri, Şube Müdürleri, ve basın mensupları katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Celal AYDOĞAN; Bayburt'un huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu ifade ederek, "Bu ortamın sağlanmasında Bayburt halkının sağduyusu çok önemli bir faktör. Bizde Emniyet Teşkilatı olarak bu huzur ve güven ortamının devam etmesi için yaptığımız ve yapacağımız projelerle halkın mutluluğunu ve polise olan güvenini öne çıkaran görev anlayışıyla Bayburt halkının hizmetindeyiz ve halkın saygı ile sevgisini kazanmaya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada var gücümüzle çalışacağız"diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Sayın Hasan İPEK'de yaptığı konuşmada; Türkiye'nin birçok yerinde Emniyet teşkilatı ile ilgili çok ciddi baskı ve spekülasyonlar olduğunu ifade ederek "Öyle durumlara düşüyoruz ki maalesef bu her dönemde değişik bir şekilde cereyan ediyor ve sürekli Emniyet teşkilatımız ve polis arkadaşlarımız üzerinde çok ciddi baskılar oluşuyor. Bu bazen bölücü örgütler tarafından tezgahlanıyor, bazen Türkiye'de ciddi sosyal patlamalar yaratmak isteyen insanlar tarafından meydana getiriliyor. Bazen menfaat ilişkisi yani mafya üzerinden polislerimizi sindirme ve baskı politikaları izleniyor. Maalesef son bir ayda da ülkemizde de çevrecilik bahane edilerek polis teşkilatımız ve Emniyet mensuplarımız üzerinde çok ciddi bir manevi baskı yapıldı." Polisin kanunların, hukukun ve adaletin tesisi için devletin elinde bulunan silahlı gücü olduğunu, "Yani biz kanunların hakimiyetini, anayasanın hakimiyetini devlet olarak sizlerin eliyle sağlarız. Böyle bir gücün çok ciddi bir denge içerisinde kullanılması ve bu gücün çok ciddi bir denge içerisinde çalıştırılması lazım ki hem demokrasimiz işlesin, hem insan haklarımız olsun, hem de teşkilatımız mutlu olsun. Ben buradaki arkadaşlarımız nezdinde Gezi Parkı'nda ve Türkiye'nin dört bir yanında 'Gezi eylemlerin de' görev yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çünkü bu dengeyi çok iyi tutturdular." diye konuştu.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personelin rütbeleri Vali Sayın Hasan İPEK, protokol üyeleri ve personelimizin eşleri tarafından takıldı. Tören düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement