Emniyet Müdürü'ne Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü'ne Tebrik Ziyareti

Emniyet Müdürü\'ne Tebrik Ziyareti

Manisa Belediye Başkanı, başkan yardımcılarıyla birlikte Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin'e tebrik ziyaretinde bulundu.

05.04.2012 08:40

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle Emniyet Müdürü Yunus Çetin'i ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çetin'e çiçek takdim ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak ve Süleyman Çoban da katıldı. Başkan Ergün ve başkan yardımcılarını kapıda karşılayan Emniyet Müdürü Çetin daha sonra makamında yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümünü nedeniyle yoğun bir hafta geçirdiklerini ifade eden Emniyet Müdürü Çetin, düzenledikleri etkinliklere Başkan Ergün ve yardımcılarını da davet etti. Manisa polisi olarak halkın huzuru ve güvenliği noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarının da altını çizen Emniyet Müdürü Çetin, amaçlarının huzurlu bir kent oluşturmak olduğunu söyledi. Emniyet Müdürü Yunus Çetin nezdinde tüm polis teşkilatının 167. kuruluş yıldönümünü kutladığını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, polisin zor bir görev yürüttüğünü belirterek Çetin ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü'ne Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement