Emniyette 'Al Götür, Oku Getir' Kitaplığı - Son Dakika
Güncel

Emniyette 'Al Götür, Oku Getir' Kitaplığı

Emniyette \'Al Götür, Oku Getir\' Kitaplığı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde ‘Al götür, oku getir’ isimli kitaplıkla emniyet çalışanları ve vatandaşlar kitaba doyuyor.

09.01.2018 16:00

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde 'Al götür, oku getir' isimli kitaplıkla emniyet çalışanları ve vatandaşlar kitaba doyuyor.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Adıyamanlı Yazar Yakup Tosun öncülüğünde emniyet binası girişine oluşturulan kitaplık ile hem emniyet çalışanları hem de emniyete gelen vatandaşlara okuma alışkanlığı kazandırılıyor. 'Al götür, oku getir' adlı kampanya kapsamında oluşturulan kitaplıkta ki kitaplar kayıtsız ve ücretsiz olarak hem emniyet çalışanlarına hem de vatandaşlara veriliyor. Kitaplıkta, Adıyamanlı Yazar Yakup Tosun, emniyet dergi ve gazeteleri ile birçok yazarın kaleme aldığı kitapları yer alıyor.

Okumanın önemine her zaman her yerde vurgu yaptığını söyleyen İl Emniyet Müdürü Metin Alper, " Günlük koşuşturmalarla, hayatın telaşıyla birçok çalışanımızın okuma eylemini, okuma işlemini gerçekleştiremediklerini mazeret ettiklerini anladık. Bizler Adıyaman Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde bir kitaplık düşünerek bu konuyu Adıyamanlı Yazarımız Yakup Tosun'a konuyu söyledik. Yazarımıza söyler söylemez yazarımız hemen çalışmalara başlayarak buraya bir kitaplık yaptırdı. Şuanda da burada kitaplığımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Kitaplığımıza yüzden fazla dergi ve kitapta koyduk. Bu kitaplar hem personelimizin hem de iş için müdürlüğümüze gelen vatandaşlarımıza istifadesine sunacağız. Ben bu kitaplığın yapılmasından Adıyamanlı Yazar Yakup Tosun'a, ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 4 yıldır insanlar okusun diye kitaplarla ilgili projeler ürettiğini ifade eden Adıyamanlı Yazar Yakup Tosun, "Temennimiz herkesin okuması. Okumanın yaşının olmadığını sadece okullarda kitaplık ve kütüphane yapmak yerine kurumlarımızda da kitaplıklar yaparak herkesin kitap okumasına katkı sunmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyette 'Al Götür, Oku Getir' Kitaplığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement