EMU Minikleri, EMU'ya Aşık - Son Dakika
Güncel

EMU Minikleri, EMU'ya Aşık

EMU Minikleri, EMU\'ya Aşık

EMU Minikleri, EMU'ya aşık. Avustralyalı EMU markası ile tüm minikler mutlu

29.08.2012 14:36

%100 Avustralya koyunundan üretilen, özel tasarımlı, çift kat EVA tabandan üretilmiş, suya dayanıklı EMU ayakkabı ve botlar, yaz kış miniklerin ayağında…

EMU ayakkabı ve botlar, %100 hava aldığı için yazın serin, kışın sıcak tutarak tüm ebeveynlerin öncelikli tercihi arasında yer alıyor. Minikler EMU botlarını ile fark yaratarak, birbirinden renkli, özel baskılı ve sağlıklı modelleri ile yeni keşiflerin peşinden koşuyor.

Yaz-kış giyilebilen EMU bot ve ayakkabılar dünyaca tanınan miniklerin ayaklarında Gwen Stefani & Sons Zuma & Kingston, Sarah Jessica Parker & Co Star, Suri Cruise & Daughter of Katie and Tom, Denise Richards & Daughter Sam Sheen, Heidi Klum & Lou Samuel tarafından tercih ediliyor.

Miniklerin "EMU"ları: İstanbul Cevahir Avm Shumix, Cities ve Nautilus AVM Markapark, Bursa Carrefour Avm Frame, İstinye Park Avm Shoes Center, Palladium Avm Blogger's, Samsun Çarşı, Marmaris İnci Kundura, İzmir Lumberjack mağazalarında, ayrıca tüm koleksiyonu ile ZİZİGO.COM ve ZIDAYA.COM adreslerinde bulabilirsiniz!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EMU Minikleri, EMU'ya Aşık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement