En Uzun Adam Ve En Uzun Sandiviç - Son Dakika
Güncel

En Uzun Adam Ve En Uzun Sandiviç

En Uzun Adam Ve En Uzun Sandiviç

Uzun Adamı "adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdıran Sultan Köse, memleketi Mardin'den Cafe açılışı için geliyor."

11.07.2012 09:46  Güncelleme: 10:00

2009 yılında 2 metre 47 cm boyuyla "Dünyanın En

Uzun Adamı" ünvanını resmileştiren ve adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdıran Sultan Köse, memleketi Mardin'den Jura Cafe açılışı için geliyor. Türkiye'nin ilk temalı parki olan Jurassic Land bünyesinde açılacak Jura Cafe, menüsü ile de dikkat çekiyor. Amerika'dan sonra Türkiye'de bir ilk olan 1 metre boyundaki Jura Philly sandiviçi ile gündeme gelen Jura Cafe, 11 Temmuz 2012 Çarşamba günkü açılışında Sultan Köse ile özel menüsünü bir araya getiriyor. Açılışı Tursab Başkanı Başaran Ulusoy tarafından yapılacak olan mekanda misafirleri güzel sürprizler bekliyor.

Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük dinazor temalı parkı olan Jurassic Land,

2011 Eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açtı. Hafta içi hergün açık olan park Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 10.000 m2 alan üzerine kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı özel "Edutainment" projesi olan, bir yandan eğlendiririken bir yandan da eğiten ve yine aynı bakanlığın az sayıda işletmeye verdiği "özel tesis statüsünde yer alan Jurassic Land, açıldığı günden bu yana yerli ziyaretçiyi, okul gruplarını ve turist kafilelerini ağırladı.

Çocukların hayal gücünü geliştirmek ve onları eğlendiriken eğitmek, nesli milyonlarca yıl önce tükenen dinazorlar ve tarih öncesi çağlar konusunda ziyaretçileri bilgilendirmek, paleontoloji ile ilk bağlarının kurulmasını sağlamak amacıyla 70 dinazorun birebir replikalarının yer aldığı Jurassic Land Müzesi, Türkiye'nin en büyük hareketli sineması, deneyimli rehberlerin ziyaretçi gruplarının yaş düzeylerine uygun formatta anlatımlarıyla başlayan ve 5 üniteden oluşan bilim merkezi, show alanı ve dinazor temalı ürünler mağazası ile küçük büyük herkese unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Jurassic Land, tüm ziyaretçilerin gerek tarih öncesi dönemlere ait pek çok bilgi ve görüş edinebilecekleri, kültürel etkinlik olarak da özellikle eğitim kurumlarının tercih ettiği bir eğlence projesi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel En Uzun Adam Ve En Uzun Sandiviç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement