Endonezya'da Kaybolan Uçak - Son Dakika
Güncel

Endonezya'da Kaybolan Uçak

Endonezya'da kurtarma ekipleri, önceki gün irtibatın kesildiği Aviastar Havayolları'na ait yolcu uçağını arama çalışmalarına devam ederken, olumsuz hava şartları nedeniyle henüz sonuç alınamadığı bildirildi.

04.10.2015 21:09

Endonezya'da kurtarma ekipleri, önceki gün irtibatın kesildiği Aviastar Havayolları'na ait yolcu uçağını arama çalışmalarına devam ederken, olumsuz hava şartları nedeniyle henüz sonuç alınamadığı bildirildi.

Endonezya Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansı Başkanı Henry Bambang Soelistyo, aranan bölgenin engebeli olması ve olumsuz hava şartları yüzünden çalışmaların aksadığını ve uçağa bugün de ulaşılamadığını açıkladı.

Bambang, çalışmaların devam edeceğini belirterek "Arama çalışmaları için özel ekipler özenle çalışıyor. Yarın ekipler denizdeki arama çalışmalarına yoğunlaşacak" dedi.

Masamba'dan Makassar eyaletine cuma günü hareket eden Aviastar Havayolları'na ait küçük yolcu uçağıyla inişine 30 dakika kala irtibat kesilmişti. Uçakta 10 yolcu bulunuyordu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Endonezya'da Kaybolan Uçak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement