Endonezyalı Hastane Direktörleri Bahar Hastanesini İnceledi - Son Dakika
Güncel

Endonezyalı Hastane Direktörleri Bahar Hastanesini İnceledi

Endonezyalı Hastane Direktörleri Bahar Hastanesini İnceledi

Endonezya'dan gelen Hastane yöneticileri Özel Bahar Hastanesinde incelemelerde bulundu.

09.07.2013 17:17  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ve Bursa'daki sağlık sistemi hakkında bilgi veren Başhekim Op.Dr. Ömer Kurt Endonezyalı meslektaşlarına "Türkiye'de ki Sağlık Sistemi" ve "Özel Hastanelerin sektördeki yeri" konularında bilgilerini paylaştı.

Hastane hakkında bilgi veren Doktor Ömer Kurt "Sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde özel hastanelerin sektördeki payı son 10 yıldan beri hızlı bir şekilde artmıştır. Nijerya'da açacağımız Özel Nizamiye Hastanesi çok yakın zamanda faaliyete başlayacak ve oradan çok ciddi hasta bekliyoruz" diye konuştu. Sağlık Turizminde Türkiye de özellikle Bursa da ciddi çalışmalar yaptıklarına değinen doktor Kurt "Göz Cerrahisi, Estetik ve Diş konusunda ciddi talepler bunları karşılıklı değerlendireceğiz." diye konuştu.

Hastane ziyaretinin değerlendiren RS H.A. Djunaid Direktörü Dr. Muhammed Kandal "Türkiye Sağlık sisteminin bu hızlı değişim karşısında Endonezya Devlet ve Özel Hastanelerde görev yapan Medikal Direktörler olarak bizzat Türkiye gelerek incelemeler yapmak istedik. Bizleri kabul eden ve misafirperverliğini eksik etmeyen Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer Kurt şükranlarımız sunuyoruz." diye belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Endonezyalı Hastane Direktörleri Bahar Hastanesini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement