Engelleri Birlikte Aşmak İçin - Son Dakika
Güncel

Engelleri Birlikte Aşmak İçin

Engelleri Birlikte Aşmak İçin

LG Electronics 'Annem ile Engelleri Aştım' yardım gecesine katılarak Türkiye Beyaz Ay Derneği'ne destek oldu.

28.05.2013 15:28

LG Electronics, Türkiye Beyaz Ay Derneği yararına düzenlenen 'Annem ile Engelleri Aştım' yardım gecesine sponsor oldu. Engellilerin haklarını koruyup geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Beyaz Ay Derneği'ni destekleyen LG Electronics, 27 Mayıs akşamı Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleştirilen etkinlikte engelli çocuklar ile annelerini sürprizleriyle sevindirdi.

Ünlü modacı Mehmet Köymen'in 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonu defilesine ev sahipliği yapan 'Annem İle Engelleri Aştım' yardım gecesinde LG Electronics, engelli çocukların bir gününü 4K teknolojisiyle görüntüleyerek dünyanın ilk 84 inç ULTRA HD TV'sinde etkinliğin davetlileriyle paylaştı. Etkinlikte, engelleri aşarak çocuğuna daha iyi bir yaşam sağlayan bir anneye çekilişle 55 inç LG CINEMA 3D TV hediye edildi. Öte yandan LG Electronics, etkinlikte gerçekleştirilen her 84 inç ULTRA HD TV satışından 10.000 TL'yi Türkiye Beyaz Ay Derneği'ne bağışlayarak derneğe destek verecek.

'Annem ile Engelleri Aştım' yardım gecesinde bir konuşma yapan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, engelleri aşan anne ve çocuklara destek olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. LG Electronics Türkiye olarak topluma fayda sağlayacak her projenin içinde yer almaya çalıştıklarını belirten Calvin Cho, "Çocuklarımızın bir gününe tanık olarak onlarla beraber vakit geçirmek bizim için çok özel bir anıydı. Bu görüntüleri 4K teknolojisiyle sizlere sunarken o anlara tekrar gittik" dedi.

Etkinlikte ünlü modacı Mehmet Köymen'in 2013 ilkbahar-yaz defilesinin ardından Yeşim Salkım bir konser vererek geceyi şarkılarıyla renklendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelleri Birlikte Aşmak İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement