Engelli Basketçilerden "Engelsiz" Skor - Son Dakika
Güncel

Engelli Basketçilerden "Engelsiz" Skor

Engelli Basketçilerden "Engelsiz" Skor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, rakibini 114–13 yenmeyi başardı.

04.03.2013 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel ligde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta deplasmanda Malatya Kent Konseyi Tekerlekli Sandalye Takımı'nı 114–13 yenmeyi başardı.

Maça, Emre Yılmaz, Kemal Atçı, Yüksel Yavaşçı, Mustafa Sezgin ve yeni transfer Cavit Torun ilk beşiyle başlayan Gaziantep ekibi ilk periyotu 18–6, ikinci periyotu 44–10 üstün tamamladı. Maçın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, üçüncü periyotu 75–10 önde kapattı. Maçın son periyotunda da ezici üstünlüğünü sürdüren Mavi–beyazlı ekip, müsabakayı da 114–13 galip ayrıldı.

Takım antrenörü Sevgi Tosun gruptan çıkarak play-oflara gitmek istediklerini ifade ederek, ''Hedefimiz bu yıl mayıs ayında Kayseri'de yapılacak olan play-oflara kalmak ve 1. Lige çıkmak. Çalışmalarımız ve tüm maçlarımız bu doğrultuda devam ediyor. Özellikle kadromuza yeni katılan oyuncularımız ile bu işe başaracağımızı ümit ediyorum." diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Koordinatörü Hulusi Kalender ise, "Malatya deplasmanında alınan farklı sonuçla oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum. Kalan tüm maçlarda galip gelerek ve averajımız düzelterek D gurubunu lider kapatmayı hedefliyoruz. Bu hafta oynayacağımız Osmaniye 7 Ocak maçını da kazanıp yolumuza devem etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Basketçilerden 'Engelsiz' Skor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement