Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs - Son Dakika
Güncel

Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs

Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs

Kayıtları 25 Şubat'ta sona erecek kurs, 27 Şubat'ta start alacak.

22.02.2012 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 NİSAN'DAKİ ÖZÜRLÜLER MEMURLUK SEÇME SINAVI (ÖMSS) İÇİN AKDEM'DE DÜZENLENECEK HAZIRLIK KURSUNA, İLÇEDE İKAMET EDEN ŞARTLARI UYGUN TÜM ENGLELLİLER KATILABİLECEK.

Zeytinburnu Belediyesi, ÖSYM tarafından 29 Nisan'da yapılacak, Özürlüler Memurluk Seçme Sınavı (ÖMSS) için engellilere yönelik kurs düzenleyecek. 27 Şubat'ta start alacak kurslar için 15 Şubat'ta başlayan kayıtlar, 25 Şubat'ta sona eriyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in, geçtiğimiz günlerde 20 bin engellinin sınavla kamu kurumlarında istihdam edileceğini açıklamasının ardından Zeytinburnu Belediyesi, ilçede ikamet eden engellilere 'ücretsiz' kurs hizmeti vermek için harekete geçti. AKDEM'de verilecek kursla engelliler, ÖSYM'nin 29 Nisan'da yapacağı, Özürlü Memur Seçme Sınavı'na (ÖMSS) hazırlanacak. AKDEM'de, sınav tarihine kadar düzenlenecek kurslar için kayıtlar 15 Şubat'ta başladı. Ücretsiz olarak düzenlenen kursa, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları katılabilecek.

Engellilerin sosyal hayata katılımını sağlamak için önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ÖMSS kursunun da bu çalışmalardan biri olduğunu söyledi. Kursa Zeytinburnu'nda ikamet eden engellilerin katılabileceğini belirten Başkan Aydın, "Şartları uyan bütün engelli kardeşlerimizin kursumuza katılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement