Engelliler Değirmenci ile Engel Tanımıyor - Son Dakika
Güncel

Engelliler Değirmenci ile Engel Tanımıyor

Engelliler Değirmenci ile Engel Tanımıyor

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci vatandaşın büyük takdirini topluyor.

06.04.2013 08:50

Göreve geldiği günden beri Avcılar'da ikamet eden engelli çocukları özel dizayn edilmiş araçlarla okula gitmelerini sağlayan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci vatandaşın büyük takdirini topluyor.

Avcılar'da yaşayan vatandaşların sağlıklarına büyük önem veren Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, sık sık yaptığı esnafa sağlık denetimleriyle, evde sağlık hizmetleriyle ve engelli vatandaşlara sağladığı özel ulaşım ile halkın büyük takdirini kazanmaya devam ediyor.

14 yıldan beri Avcılar'da ikamet eden engelli vatandaşlar için uyguladığı şefkat örneği ile yaralı yüreklere merhem olan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin bu davranışını gören vatandaşlar, "Şefkat bu olsa gerek" demekten kendini alamıyor.

Başkanın bu hizmet anlayışının insana verdiği değerden kaynaklandığını söyleyen engelli çocukların aileleri ise, "Başkanımıza minnettarız. Bizim çocuklarımıza gösterdiği ilgi ve şefkatten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin" dediler.

Avcılar' da engelli çocuklarını okula götüremeyen aileler için Başkan Mustafa Değirmenci'nin hazırlattığı özel dizayn edilmiş araçlarla bu engelin ortadan kalktığını söyleyen ailelerinde gösterdiği fedakarlık örneği objektiflerimize işte böyle yansıdı. Çocuklarını sırtında taşıyarak büyük özveride bulunan anne babalara Belediye Baş şoförlük elemanları da destek veriyor. Avcılar Belediyesi Baş şoförlüğü gece gündüz demeden halka hizmet sunmaya devam ettiğini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, "Baş şoförlük birimimizin göze çarpan hizmetlerinden biri de, Avcılar'da bulunan engellileri her gün okullarına götürüp getirmek. Avcılar'ın tüm mahallelerinde bulunan ve maddi zorluklardan dolayı çocuklarını okula götüremeyen vatandaşlara servis tahsis ettik. Her gün kar-kış demeden zorluklara göğüs gererek çalışmalarını sürdürüyorlar. Avcılar'da bulunan engelli öğrencileri Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde ve Ataköy'de bulunan engelli okullarına götürüyoruz. Bizim hizmet anlayışımız diğerlerinden çok farklı" dedi.

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ GİBİ

Avcılar'da bulunan engelli öğrencileri Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde ve Ataköy'de bulunan engelli okullarına taşıyan belediye sürücüleri ise " Artık onlar bizim çocuklarımız gibi, onlara öyle bir alıştık ki bizim bir parçamız gibiler" dediler. Ayrıca yıllardan beri engelli vatandaşları taşıyan belediye görevlilerinin çocuklarla kurdukları iletişim örnek teşkil edecek boyutta olması hem engelli çocukları hem de aileleri memnun ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler Değirmenci ile Engel Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement