Engelliler Haftası Programı İçin Bir Araya Geldiler… - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engelliler Haftası Programı İçin Bir Araya Geldiler…

04.05.2012 16:14

Engelliler Haftası'nda Keşan'da gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili olarak 4 Mayıs Cuma günü Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda bir toplantı düzenlendi.

Saat 14.00'te Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Keşan'da bulunan engelli dernekleri ile Gazi İlköğretim İş Okulu Müdürü Yusuf Meriç , Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ayşe Öz, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Nergis Karaağaçlı ile engelliler katıldı.

Toplantıda 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Keşan'da yapılması düşünülen etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler Haftası Programı İçin Bir Araya Geldiler… - Son Dakika


Advertisement