Engelliler Ömss'ye Hazır - Son Dakika
Güncel

Engelliler Ömss'ye Hazır

Engelliler Ömss\'ye Hazır

Aylardır Özürlü Memur Seçme Sınavı'na hazırlanan engelliler, sınav öncesinde Turkuazoo'ya düzenlenen gezi ile stres attı.

26.04.2012 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aylardır Özürlü Memur Seçme Sınavı'na hazırlanan engelliler, sınav öncesinde Turkuazoo'ya düzenlenen gezi ile stres attı.

Bağcılar Belediyesi, Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS)'na girecek öğrencileri moral ve motivasyonunu artırmak için Turkuazoo Akvaryum'a gezi düzenledi. 29 Nisan'da gerçekleştirilecek sınava Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda 235 engelli hazırlanıyor. Aylardır memurluk sınavına hazırlanan engellilerin sınav stresinden uzaklaşmalarını sağlamak için düzenlenen gezide engelliler moral depolamış oldu.

Eğitimleri Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa verdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Artık sona geldik. Bu hafta sonu kursumuza katılan 235 engelli kardeşimiz ÖSYM tarafından yapılacak memurluk sınavına girecek. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinliğimizle onların sınav stresini biraz da olsa azaltmak istedik. Sınava girecek tüm engelli kardeşlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Bağcılar Belediyesi, ilçedeki engellileri ÖMSS'ye hazırlamak için kurs açmıştı. Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen eğitimler hafta içi ve hafta sonu olarak devam etti. Engellilere Marmara Üniversitesi'nin farklı fakültelerinde eğitim öğren 30 öğrenci de gönüllü olarak dersler verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelliler Ömss'ye Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement