Erbaa'da Heyecan Başladı - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da Heyecan Başladı

Erbaa\'da Heyecan Başladı

24.sü yapılacak olan Erbaa Geleneksel Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri Tarihi Kırkpınar'ın rövanşı olması bekleniyor.

24.09.2013 14:00  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa Kaymakamlığı, Erbaa Belediyesi, Erbaa Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, Erbaa Güreş İhtisas Spor Kulübü ve Erbaa Spor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlemiş oldukları ve bu yıl 24.'sü yapılacak olan Erbaa Geleneksel Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri Tarihi Kırkpınar'ın rövanşı olması bekleniyor.

Erbaa Yağlı Güreş alanında yapılacak olan güreşlere Türkiye'de ve Kırkpınar'da söz sahibi olan güreşçiler davet ediliyor. Bu yıl ki davet listesinde Recep Kara, Şaban Yılmaz, Onur Balcı, Osman Aynur, Fatih Atlı, Mehmet Yeşilyeşil, İsmail Balaban, Orhan Okul, Savaş Yıldırım, Bayram Ertan, Vedat Ergin, Ali Rıza Kaya, Ahmet Kavakçı, Şükrü Kazan, Hasan Cengiz gibi güreşçiler bulunuyor.

24. Erbaa Geleneksel Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri ile ilgili bilgi veren Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan şöyle dedi;

"Başta Kaymakamlığımız olmak üzere Erbaa'mızda ki tüm kamu kurum ve kuruluşları,sivil toplum örgütleri, spor kulüplerimiz ve halkımız bu yıl 6 Ekim de 24.sünü yapacağımız Erbaa Geleneksel Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri'ne büyük bir heyecan içinde hazırlanıyoruz.Adeta Erbaa tek yürek olmuş, bölgemizin en büyük Yağlı Güreş Organizasyonlarından birisi olan Erbaa Geleneksel Hüseyin Şahin Yağlı Güreşleri için gelecek misafirlerimizi ağırlamaya hazırlanıyor. Erbaa bu birlik ve beraberlik anlayışı ile Ata Sporumuz olan Yağlı Güreşlere ne kadar önem verdiğini de gösteriyor. Şimdiden bu organizasyona emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorrum. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erbaa'da Heyecan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement