Ercan İpekçi Gözaltındaki Gazetecilerin Serbest Bırakılmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Ercan İpekçi Gözaltındaki Gazetecilerin Serbest Bırakılmasını İstedi

Ercan İpekçi Gözaltındaki Gazetecilerin Serbest Bırakılmasını İstedi

Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Ercan İpekçi, "20 günden beri meydana gelen olaylarda gazetecileri hedef gözettiler."

17.06.2013 16:20

Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Ercan İpekçi, "20 günden beri meydana gelen olaylarda gazetecileri hedef gözettiler. Alanda çalışan meslektaşlarımızdan en az 25'i yaralandı. Bu zamana kadar 9 gazeteci gözaltına alındı" dedi.

Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Ercan İpekçi ile İMÇ TV Haber Müdürü Hamza Aktan, Gezi Parkı eylemlerinde gözaltına alınan gazetecilerin serbest bırakılması için basın açıklaması yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde açıklama yapan İpekçi, Ulusal Kanal Kameramanı Emre Fidan ile İMC TV'nin editörü Gökhan Biçici'nin derhal serbest bırakılmasını istedi. İpekçi, "20 günden beri meydana gelen olaylarda gazetecileri hedef gözettiler. Alanda çalışan meslektaşlarımızdan en az 25'i yaralandı. Bu zamana kadar 9 gazeteci gözaltına alındı. Gazeteci olduğunu söylediği halde basın kartı olmayan kişinin gazeteci olmadığını iddia edemezsiniz" dedi.

Grubun açıklamasına Biçici'nin annesi Kiraz Biçici ile TV çalışanları da katıldı.

Grup, burada yapılan açıklamaların ardından olaysız bir şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ercan İpekçi Gözaltındaki Gazetecilerin Serbest Bırakılmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement