Ergenekon Mütalaası Eylemi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ergenekon Mütalaası Eylemi

Ergenekon Mütalaası Eylemi
19.03.2013 16:22  Güncelleme: 16:32

Denizli'de, Ergenekon Davası'na tepki için eylem yapan grup, slogan atarak yürümek isteyince, polisle kısa süreli gerginlik yaşandı.

Denizli'de, Ergenekon Davası'nın mütalaasına tepki için eylem yapan grup, pankartlarla slogan atarak yürümek isteyince, polisle kısa süreli gerginlik yaşandı.

İşçi Partisi (İP) Denizli İl Örgütü ile Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İl Temsilciliği'nin organize ettiği eyleme Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Altı Nokta Körler Derneği de destek verdi. Bayramyeri Meydanı'nda toplanan yaklaşık 400 kişi adına açıklama yapan İP İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, "Silivri zindanlarını yıkacağız. Cesaret, cesaret diyoruz. Şimdi direniş zamanıdır" dedi.

Daha sonra 'Silivri zindanları yıkılacak', 'Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Yurtseverlere müebbet, bölücülerle muhabbet' sloganları atan grup ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla yürümek istedi. Ancak polis gruba engel oldu. Grupla polis yetkilileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yapılan görüşmelerin ardından, polis, eyleme katılanların, küçük gruplar halinde, slogan atmadan yürümesine izin verdi. Bir süre yürüyen gruplar daha sonra dağıldı.

FI,RÇ(AÖ/CK) - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ergenekon Mütalaası Eylemi - Son Dakika


Advertisement