Ergin: Ses Kaydını Dinlemedim, Başbakan O Dönem Üzülmüştü - Son Dakika
Güncel

Ergin: Ses Kaydını Dinlemedim, Başbakan O Dönem Üzülmüştü

Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular'a konuk olan Sadullah Ergin'e Başbakan ile Erdoğan demirören arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı soruldu.

06.03.2014 22:38  Güncelleme: 22:41

Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programının konuğu AK Parti'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sadullah Ergin'di. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Sadullah Ergin'e programın sunucu Enver Aysever bu akşam saatlerinde intenete düşen Başbakan ile Erdoğan Demiröeren arasında geçtiği iddia edilen ses kaydını sordu.

"ALEVİ HAKİM" SÖYLEMİ

Bunun yanı sıra bir diğer ses kaydında "Alevi Hakim" söylemini kullanan Ergin'e, Aysever bunun anlamını sorarken Sadullah Ergin "Alevi Hakim ifadesini kötü bir manada kullanmadım." dedi.

SES KAYDINDAKİ İDDİA: BAŞBAKAN, ERDOĞAN DEMİRÖREN'İ AĞLATIYOR

Bugün akşam saatlerinde internet ortamına düşen ses kaydındaki iddiaya göre; İmralı tutanaklarının yayınladığı Milliyet gazetesinin patronunu arayan Başbakan, Erdoğan Demirören ile genel yayın yönetmenini ve haberi hazırlayan muhari fırçalıyor ve bu sırada Erdoğan Demiröeren ağlıyor.

AYSEVER'DEN ÖZGÜRLÜK SORUSU

Enver Aysever ses kaydındaki yaşananları baz alarak Sadullah Ergin'e sizce basın özgür mü ve siz eski bir Bakan olarak özgürlüklerden yana bir insan olarak gazetecilere özgürlük teminatı verebiliyormusunuz? sorusunu yöneltti.

"KAYDI DİNLEMEDİM AMA OPERASYON İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Sadullah Ergin soruya, "Ben daha bahsi geçen ses kaydını henüz dinlemedim ancak her gün pehlivan tefrikaları gibi ses kayıtları ortaya çıkıyor. Bunların bir kısmı montaj bir kısmı GDO'lu (İki kişi arasında geçen konuşmaya iliştirilmiş konuşmalar eklemeler) yani işine gelen yerler sevis ediliyor işine gelmeyen kısımlar çekip çıkarılıyor. Toplumsal psikolojiyi yönetme ve yönledirme konusunda servis ediliyor. Biz bir operasyonla karşı karşıyayız." cevabını verdi.

"O HABERLERE ÜZÜLDÜ MORALİ ÇOK BOZULDU"

Eski Adalet Bakanı Ergin, "Şimdi İmralı tutanakları ile ilgili ilişkin yapılan bir yayından sonra Türkiye'nin yürütmüş olduğu bir sürec zarar göreceği endişesiyle Başbakan'ın gerçekten morali çok bozludu. Canı çok sıkıldı yapılan işe. Şu an konuşma nedir ne değildir tam bilmiyorum ama çok üzüldü yaşananlara. Şunu ifade edim Başbakan'ın bı konuda tavrı tarzı şu: Bizim gösterdiğimiz hassasiyeti bu ülkeyi seven herkesin göstermesi. Burada Türkiye'nin çok önemli bir problemini çözme konusunda aldığı bir insiyatif var. Attığı bir adım var. O adımı sekteye uğratacak, sabote edecek bir hadise elbetteki Başbakan'ın canını sıkar." şeklinde konuştu.

Ergin: Ses Kaydını Dinlemedim, Başbakan O Dönem Üzülmüştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ergin: Ses Kaydını Dinlemedim, Başbakan O Dönem Üzülmüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • önsezi: insana parası kadar değer,yıllar önce dini savunan insanlar içinde işçi olarak çlışıyordum yanında çalıştığım kiş bana ankara adliyesi önünde baş örtüsü protestosu için az bir benzin ile kendimi yakmamı onlarındaa hemen söndürecehini söyledi şaşırdım neden kendisinin yapmadığını sordum sustu çünkü benim param yoktu bunların hepsi aynı zihniyette insana parası kadar değer veriyorlar herşey para din min milli görüş hep hikaye 22 3 Yanıtla
  • cengiz6161: utanmaz insanlik onuruyla oynayan hemde adalet bakaniydi.hatayda secimde görürsün boyunun ölcüsünü. 17 4 Yanıtla
  • ah ülkem ahhh: Nasıl dolaşacaksın şimdi Antakya sokaklarında ?Utanmadın mı hiç?Hırsız efendiler... 8 1 Yanıtla
  • hüseyin: hirsiz satakarlar anlayanaaaa 8 0 Yanıtla

Advertisement