Ergün İtfaiye Personeliyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ergün İtfaiye Personeliyle Buluştu

Ergün İtfaiye Personeliyle Buluştu

TÜRK Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi, İtfaiye Haftası olması nedeniyle Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline kahvaltı verdi.

28.09.2012 13:30

Düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Başkan Ergün, düzenlenen kahvaltı nedeniyle Türk Yerel Hizmet Sendikası'na teşekkür etti.

Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi'nin İtfaiye Müdürlüğü'nde düzenlediği kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Hasan Eryılmaz, Sedat Cesurol, Funda Solak, Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, İtfaiye Müdürü Ali Gül, birim müdürleri, sendika yöneticileri ve itfaiye personeli katıldı. İtfaiye Haftası kapsamında düzenlenen kahvaltı nedeniyle Türk Yerel Hizmet Sendikası yöneticilerine teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Gerçekten itfaiye biriminde çalışan arkadaşlar, çok önemli bir görevi ifa ediyorlar.

Her an tehlike içerisinde, her an insanları koruma noktasında önemli işler yapıyorlar. Ben hepsine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu anlamlı görevi yaptıkları için. Manisa insanına sağlıklı ve huzurlu bir ortamı sağladıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah kolaylık versin, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ergün İtfaiye Personeliyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement