Erman Toroğlu-Tanju Çolak-Cem Arslan Mobil Delvac Etkinliği Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Erman Toroğlu-Tanju Çolak-Cem Arslan Mobil Delvac Etkinliği Yapıldı

Erman Toroğlu-Tanju Çolak-Cem Arslan Mobil Delvac Etkinliği Yapıldı

Mobil DelvacTM Dostları 5. Yıl etkinlikleri büyük coşku ve katılımla devam ediyor.

28.09.2013 10:29

Eski FİFA kokartlı hakem Erman Toroğlu ile Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Mobil DelvacTM Dostlarıyla Gebze'de buluştu.

Best FM'den ünlü DJ Cem Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte, Mobil DelvacTM ve futbol konuşuldu

Etkinliğe katılan Mobil Delvac Dostları, bisikletten imzalı futbol toplarına kadar çok sayıda sürpriz hediye kazanma şansına sahip oldu

Ticari araç yağlarının lider markası Mobil DelvacTM ekibi, "Mobil Delvac Dostları" etkinliğinin 5. Yılında da hız kesmedi. Mobil Delvac ekibi, Eylül ve Ekim aylarında Türkiye çapında 4 farklı kamyon garajında Mobil Delvac Dostlarını bir araya getirmeye devam ediyor.

İlki 19 Eylül Perşembe günü Zeytinburnu/Ambarlar Kamyon garajında yapılan etkinliklerin ikincisi Gebze/ Marmara Kamyon Garajı'nda gerçekleştirildi. Çok sayıda kamyon sürücüsünün ilgi gösterdiği etkinlikte ana tema "Mobil Delvac" ve "futbol"du.

Sunuculuğunu Best FM'den ünlü DJ Cem Arslan'ın yaptığı etkinliğin konukları ise Türk futbolunun iki önemli ismi Eski FİFA kokartlı hakem Erman Toroğlu ve Avrupa Gol kralı Tanju Çolak oldu.

Mobil Delvac Dostlarının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte önce Mobil DelvacTM motor yağlarının sağladığı yüksek performans, yakıt ekonomisi ve uzun yağ değişim aralıkları anlatıldı.

Erman Toroğlu ve Tanju Çolak, kaliteli bir motor yağının kamyoncu dostlara sağladığı avantajları, yaşadıkları bazı örneklerle anlattılar.

Gebze/Marmara Kamyon Garajı'ndaki etkinliğe katılanlar futbol camiasının iki önemli ismi olunca

gündemde futbol da vardı. Erman Toroğlu, Mobil DelvacTM motor yağlarının sürücülere sağladığı yüksek performans ve yakıt ekonomisini yeşil sahalardan örneklerle ilişkilendirdi. Futbolda da bir numara olabilmek için "süreklilik" arzeden performans, disiplinli çalışma, kaliteli futbol anlayışı ve teknoloji takibi gerektiğini anlattı.

Tanju Çolak ise, Mobil DelvacTM motor yağlarının kamyon sürücüleri arasında, motor ömrünü uzatması, yüksek performans sağlaması, yağ eksiltmemesi ve değişmeyen kalitesiyle en güvenilir marka olduğunu söyledi. Çolak, "futbolda da tıpkı Mobil Delvac'ta olduğu gibi bu yüksek kaliteyi yıllarca sürdürebilmek çok önemli" dedi.

Mobil Delvac Dostları iki saat süren etkinlikte hem bilgilendiler hem de Erman Toroğlu, Tanju Çolak ve Cem Arslan'la birlikte eğlenme imkanı buldular. Toroğlu ve Çolak, Mobil Delvac Dostlarıyla birlikte görüş açısını farklılaştıran özel gözlüklerle penaltı atışları yaptılar. Penaltı atışlarına Mobil Delvac Dostları da katılınca hayli eğlenceli anlar yaşandı.

Mobil Delvac Dostları, etkinlik boyunca bisikletten imzalı futbol toplarına kadar çok sayıda sürpriz hediyeleri kazanma şansına da sahip oldular.

Mobil Delvac Dostları 5. Yıl etkinlikleri, İstanbul Zeytinburnu ve Gebze'nin ardından Ankara ve İzmir'de de devam edecek. Mobil DelvacTM Ekibi, 3 Ekim 2013 günü Ankara-Şaşmaz Kamyon Garajı, 10 Ekim 2013 günü ise İzmir- Pınarbaşı Kamyon Garajı'nda Mobil Delvac Dostlarıyla bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erman Toroğlu-Tanju Çolak-Cem Arslan Mobil Delvac Etkinliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement