Erol, Genç Gıda Mühendisleriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Erol, Genç Gıda Mühendisleriyle Buluştu

Erol, Genç Gıda Mühendisleriyle Buluştu

Muratbey Ceo'su Necmi Erol, gıda mühendislerine peynirde inovasyonu anlattı.

14.04.2012 13:55

Muratbey Peynirleri CEO'su Necmi Erol, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde okuyan yaklaşık 300 kişilik bir öğrenci gurubuna 'Gıda Enstitüsü'nde İnovasyon' konulu konferansa katıldı.

Konferansta konuşan Erol, Muratbey Peynirleri olarak İstanbul Sanayi Odası (İSO)'nın her yıl düzenlediği İnovasyon Ödülünü bu yıl peynir devrimi olarak duyurduğu ve dünyada bir ilk olan Naturena serisi ile alan tek gıda firması olduklarını belirterek, 'Yaptığımız Ar-Ge çalışmaları ile hayata geçirdiğimiz inovatif ürünlerle ve kurumda oluşturduğumuz inovasyonu destekleyen yönetim anlayışıyla İSO İnovasyon Ödülünü aldık. Bu ödülü almak, bizim için gurur verici' dedi.

Türk sanayisinde katma değeri yüksek ürünlerle ticari avantajları artırmak için inovatif peynir ürünleri geliştirmenin çok önemli olduğuna vurgu yapan Erol, 'Sürdürülebilir başarı için yenilikçi performansımızı inovatif peynir çalışmalarımızla devam ettiriyoruz, özel ürettiğimiz Naturena ürünlerimiz ile de peyniri kahvaltılık bir ürün olmaktan çıkarıp her öğün yenilecek bir hale getirdik. Gelecek günlerde de tüketicilerimize farklı ve yeni ürünler sunacağız' diye konuştu.

Muratbey Peynirlerinin verimlilik arttırmak için yaptığı çalışmaları da anlatan Erol, kendi fabrikalarında kullandıkları makinelerin dizaynını da kendilerinin yaptığını söyledi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve Genç Gıda Mühendisi adaylarına Muratbey Naturena Parmak Serisi, Sürmeli ve Tel Peynirleri tattırarak öğrencilerin fikirlerini alan Erol'a Pamukkale Üniversitesi Gıda Kulübü Başkanı Mustafa Genç tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erol, Genç Gıda Mühendisleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement