Erü Başhekimi Kudret Doğru Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Erü Başhekimi Kudret Doğru Açıklaması

Erü Başhekimi Kudret Doğru Açıklaması

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Kudret Doğru, bu sabah saatlerinde silahla başından yaralanmış olarak hastaneye getirilen Başçavuş A.K.'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

20.12.2012 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, bu sabah saatlerinde silahla başından yaralanmış olarak hastaneye getirilen Başçavuş A.K.'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, "Başçavuşumuz bugün saat 10.00 sıralarında acil servisimize kafasından kurşunla yaralanmış halde getirildi. Kendisini tıbbi mütalaaya aldık. Beyin cerrahi yoğun bakım servisinde bir süre uyuttuktan sonra ameliyata aldık. Ameliyatı başarılı geçti ama kurşununun beyinde yol açmış olabileceği deformasyonla ilgili sonuçları yakında hep beraber göreceğiz. Beyin cerrahi servisinde uyutulan hastamızın hayatı tehlikesi devam ediyor. Bu süreçte tıbbi ne imkan varsa bunları sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erü Başhekimi Kudret Doğru Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement