Erzurum'a 8 Milyon Liralık Spor Kompleksi - Son Dakika
Güncel

Erzurum'a 8 Milyon Liralık Spor Kompleksi

Erzurum\'a 8 Milyon Liralık Spor Kompleksi

Erzurum'da Palandöken Belediyesi'nin yaptırdığı Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Spor Kompleksi dün törenle hizmete açıldı.

17.10.2013 12:56

Erzurum'da Palandöken Belediyesi'nin yaptırdığı Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Spor Kompleksi dün törenle hizmete açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da açılışa geleceğini düşünen bazı vatandaşlar hayal kırıklığı yaşarken, dağıtılan toplardan almak isteyen çocuklar izdihama neden oldu.

Palandöken Belediyesi'nin Yunus Emre Mahallesi'nde 14 bin metrekare alana 8 milyon lira harcamayla yaptırdığı Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Spor Kompleksinin dün yapılan açılışı ilginç görüntülere sahne oldu. Açılışa AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, eski milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kültür ve spor kompleksinin ön tarafında oyun parkı bulunduğunu, ayrıca 30 ayrı parkın da sembolik olarak açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kültür ve spor kompleksinden 5 mahallede bulunan 60 bin kişinin yararlanacağını kaydeden Başkan Bulutlar, merkezin tam donanımlı olduğunu anlattı

ÇOCUKLAR OYUN PARKINDAN ÇIKARILDI

Kültür ve spor kompleksinin ön tarafındaki oyun parkında saat 14.00'da başlayacak açılış 15.30'da gerçekleşti. Bir buçuk saat gecikmeli açılışta beklemekten sıkılan çocuklar henüz açılışı yapılmayan parktaki oyuncaklarda oynamaya başladı. Açılış yapılacağı zaman sunucu önce "Sevgili çocuklar parkı boşaltıyoruz. Herkes dışarı çıksın. Çok rica ediyorum" diye birkaç kere anons etti, ancak semtlerinde ilk kez parka gelen çocuklar oyuncakları bırakamadı. Bunun üzerine özel güvenlikçi ve zabıtalar, parka girerek çocukları çıkardı. Zabıtalar bir süre çocukların kaydıraklara gelmemesi için nöbet tuttu.

Törene katılan birçok vatandaş da Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Spor Kompleksi'nin açılışına Başbakan'ın gelmesini bekledi. Vatandaşlardan Gülhan Uzun "Başbakan Erdoğan için buraya geldim. Herkes onun gelmesini bekliyor" diye konuştu. Songül Cengiz ise, "Biz sandık ki Başbakan geliyor onun için geldik" dedi.

Açılışın yapılmasının ardından çocuklara top dağıtıldı. Toplardan almak isteyen çocuklar kendi aralarında izdihama neden oldu. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum'a 8 Milyon Liralık Spor Kompleksi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement