Erzurum'daki Çifte Cinayet ve İntihar - Son Dakika
Güncel

Erzurum'daki Çifte Cinayet ve İntihar

Erzurum\'daki Çifte Cinayet ve İntihar

Erzurum'da sevdiği kız ile evlenememesinin sebebi gördüğü karı kocayı av tüfeğiyle vurarak öldüren ve daha sonra aynı silahla intihar eden genç, 5 çocuğu hem yetim hem öksüz bıraktı.

28.06.2012 15:12

Erzurum'da sevdiği kız ile evlenememesinin sebebi gördüğü karı kocayı av tüfeğiyle vurarak öldüren ve daha sonra aynı silahla intihar eden genç, 5 çocuğu hem yetim hem öksüz bıraktı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Yakutiye İlçesindeki Şükrüpaşa Mahallesi Pamuk Evler B Blok önünde meydana gelmişti. Haydar Yıldız, geçen hafta perşembe günü, gönlünü kaptırdığı Songül adlı kızı kaçırdı ve uzaktan akrabaları olan Hürriyet- Bişar Çavdar çiftinin yaşadığı Palandöken ilçesine bağlı Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki evine götürdü. Ancak Songül, ertesi sabah erken saatlerde baba evine döndü. Bunun üzerine dün Çavdar çiftinin yaşadığı eve gelen Haydar Yıldız, "Kızı ailesinden istemeye gideceğiz" diyerek bir taksiyle onları Songül'ün ailesinin dairesinin bulunduğu Pamuk Evler'e götürdü. Haydar Yıldız genç kızın evde olmadığını görünce çılgına döndü. Yıldız, tüfekle Songül'ün baba evine dönmesinden sorumlu tuttuğu Hürriyet ve Bişar Çavdar'ı vurdu. Her ikisini de öldüren Haydar Yıldız, bu kez aynı av tüfeği kendisini doğrultarak ateşleyerek intihar etti.

Cenazelerin kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bekleyen Çavdar çiftinin beş çocuğundan en büyüğü olan 15 yaşındaki İbrahim Çavdar, "Haydar ağabey geçtiğimiz Perşembe günü adının Songül olduğunu söylediği bir kızı gece yarısından sonra bizim eve getirdi. Ancak kız bir kaç saat oturduktan sonra Haydar ağabeyi uyutuyor ve evden kaçıyor. Haydar ağabey ise kızı anne ve babamın kaçırttığını düşünüyordu. Dün akşam bize geldi anne ve babamı olarak dışarıda bekleyen taksiye binerek gittiler. Haydar ağabeyin elinde silah vardı. Daha sonra annemler gelmeyince ben ve kardeşlerimle uyuduk. Sabah acı haberi aldık. Biz şimdi ne yapacağız? Nereye gideriz? Kim bakacak bize?" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'daki Çifte Cinayet ve İntihar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement