Erzurum'daki Göçük: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Erzurum'daki Göçük: 1 Ölü

Erzurum\'daki Göçük: 1 Ölü

Erzurum'da kanalizasyon hattı çalışması göçük oluştu.

29.09.2012 01:06

Erzurum'da kanalizasyon hattı çalışması göçük oluştu. Göçük altında kalan 4 işçiden biri hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmaları sırasında 3 sivil savunma elemanı da zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saat 23. 00 sıralarında Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi üzerindeki bir iş merkezinin kanalizasyon çalışması sırasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. 4 işçi kaldı göçük altında kaldı. 2 işçi, vatandaşlar ile sivil savunma ile itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yarım saat içerisinde kurtarıldı. Göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarmak için de bütün ekipler seferber oldu. Uzun uğraşlar sonucu 2 işçi de sağ olarak kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Çalışmaya katılan 3 sivil savunma personeli metan gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan işçilerden Ömer Keleş tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Emrah Kundakçı adlı işçinin ise yoğun bakımda tedavisine devam edildiği bildirildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, "Kazı çalışmaları sırasında meydana gelen olay sonucu 4 işçi göçükte kaldı" diye konuştu.

Öte yandan, kurtarma çalışmaları sırasında bazı vatandaşlar, çalışmaların sorumsuzca ve dikkatsizce yapıldığını ileri sürerek ekiplere tepki gösterdi. Çalışma alanında polis memurları ile olayı görüntülemeye çalışan gazeteciler arasında da zaman zaman tartışmalar yaşandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'daki Göçük: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement