Esenlik Bostanbaşı Süpermarket Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Esenlik Bostanbaşı Süpermarket Hizmete Açıldı

Esenlik Bostanbaşı Süpermarket Hizmete Açıldı

Esenlik Bostanbaşı Süpermarket şubesi bugün düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

12.02.2013 08:48  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa; Malatya Belediye Başkan Yardımcıları, Ertan Mumcu, M. Fatih Güven, Malatya TSO Başkanı H.Hüseyin Erkoç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Megsaş A.Ş Genel Müdürü İlhan Yılmaz, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları, Esenlik Birim Müdürleri, mahalle muhtarları ile birlikte birçok vatandaş katıldı.

"ESENLİK GİTTİĞİ HER YERE ENERJİ, SİNERJİ ve KALİTE GÖTÜRÜYOR"

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; "Esenlik gittiği her yere enerji, sinerji ve kaliteyi birlikte götürüyor. Esenlikte tıkalı damar yok, önü açık, sürekli hareket halinde dinamik bir yapıdayız. Bölgesel bir güç olmak için çalışıyoruz. Esenlik olarak, en iyiyi, en uygun şekilde sunmak için gayret ediyoruz. Bunu da müşterilerimiz görüyor. Bugün burada bölge halkına ucuz ve kaliteli ürün sunabilmek için Bostanbaşı şubemizi hizmete açtık.

Açılan şube ile Malatya'da şube sayımız 26 olurken, toplamda 30 süpermarket şubemiz oldu. Yeni açılan Süpermarket şubemiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

Boyraz; "Esenlik müşterisi burada yaptığı her alışverişin tekrar Malatya'ya bir kazanım olarak döndüğünün bilincinde hareket ederek, bu kuruma sahip çıkmaktadır. Bizler bugün eğer süpermarketler olarak bölgede lider konuma gelmişsek bu müşterimiz ile aramızdaki manevi bağdan kaynaklanan kuvvettendir. Açtığımız her süpermarket şubesinde uyguladığımız fiyat politikası ve ürün kalitesi ile tercih noktası olmaktayız. Bu bölgemiz yeni ve sürekli gelişen bir bölge olduğu için burada süpermarket ihtiyacı doğmuştur " dedi.

"ŞU AN ALT VE ÜST ÇALIŞMALARIN TAMAMINDA ESENLİK'İN İMZASI BULUNMAKTADIR"

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu; "Esenlik, göreve geldiğimiz gün market şube sayısı 12 olan kuruluş amacı ve misyonundan kısmen de olsa uzaklaştığını müşahede ettiğimiz bir şirketimizdi. Malatya halkının Esenlik şirketinden beklentisi çok fazla. Bugün eğer normal şartlar altında Esenlik ticari tahammüllere uymasaydı ve her mahallede gelen talebi değerlendirseydi süpermarket şube sayısı 80'i aşmış olacaktı. Tabi ki bunun altında belediyemizin şirketimize duymuş olduğu sonsuz güven yatmaktadır. Bostanbaşı çok kısa bir zaman diliminde Malatya'nın bir alt merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu nedenle buraya yaptığımız bütün yatırımları çok fazla önemsemekteyiz. Esenlik'i sadece perakende sektöründe hizmet veren bir şirket olarak algılayan vatandaşlarımız bulunmaktadır.

Ancak perakende sektöründeki bu taleplerine karşılık, Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın özellikle market açılımına vermiş olduğu destekle birlikte, bugün Malatya'daki değişimin, revizyonun altyapısında da öncü bir misyon yüklendi. Şu an alt ve üst çalışmaların tamamında Esenlik'in imzası bulunmaktadır. Gerçekleştirmiş olduğu bütün faaliyetlerde Malatya halkına çok önemli hizmetler vermektedir. Bu tür organizasyonların altında imzası bulunan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu güvenle birlikte Esenlik Malatya halkına Malatya Belediyesinin desteği ve Başkanımız Ahmet Çakır'ın teveccühü ile daha nice hizmetler yapacaktır" dedi.

"MALATYA'NIN ÜRETMEKTEN BAŞKA ÇARESİ YOKTUR"

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç; Esenlik her geçen gün hizmet ağı genişleyen bir şirketimiz. Bu günde otuzuncu şubeyi Malatya'nın yeni bir merkezi olan Bostanbaşı'na açmış olması, bu bölgedeki vatandaşlarımıza hizmet vermiş olması son derece önemli. Esenlik yaptığı faaliyetlerinin yanı sıra üretim noktasında da adımlar atacağını ümit etmekteyiz. Her şeyin başı üretimden geçtiği için hep beraber Malatya'da üretim üsleri oluşturması noktasında bir çaba ve gayret içerisinde olmak zorundayız. Çünkü Malatya'nın üretmekten başka çaresinin olmadığını da biliyoruz" dedi.

" ESENLİK, MALATYA'NIN YÜZÜNÜN AKI, DENGELERİ SAĞLIYOR"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk; " Malatya'mız her bölgesiyle güzel, Barguzumuz da Bostanbaşımız da güzel. Malatya'da birçok bölgeye yapılan çalışma ve yatırımlar o bölgeleri daha elverişli hale getirmektedir. Haliyle bizde bundan onur duyuyoruz. Malatya'nın marketler zinciri içerisinde Esenlik, Malatya'nın yüzünün akı, dengeleri sağlıyor. Büyük şirketlerle her konuda rekabet halinde olması Malatya için yine büyük bir kazanımdır" dedi.

"BAŞKAN ÇAKIR'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan; " Bostanbaşı, Malatya'nın bir alt merkezidir. Alt yapısı, imarıyla hızlı bir dönüşüm ve yerleşim var. Üç yıl içinde nüfusu yüzde elli artan bir belde de yaşıyoruz. Bu gelişine ve büyümeye paralel olarak biz beldemizin alt ve üst yapısını hızlı şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Bir hafta içinde iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Birincisi şuan içinde bulunduğumuz Malatya'da 26. şubesi olan Esenlik Süpermarketin açılışı. Yaklaşık 700 m2 alana sahip. Dizayn ve mimari olarak çok harika bir görüntü ortaya çıktı. Başta Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve çalışanlarına teşekkür ederim. Esenliğin hakkını teslim etmek lazım nüfus artışı ve büyük gelişime paralel olarak Esenlik Genel Müdürlüğü bunu çok iyi izledi bizde defalarca gittik görüştük. Çok güzel ve uyumlu bir şekilde bu mekan halkımıza sunuldu. İkinci mutluluk ise ulaşım sorununu çözdük. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a bu sorunlarımıza gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenlik Bostanbaşı Süpermarket Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement