Esenlik Çalıştığı Firma Temsilcileri ile İftar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Esenlik Çalıştığı Firma Temsilcileri ile İftar Yaptı

Esenlik Çalıştığı Firma Temsilcileri ile İftar Yaptı

Her yıl geleneksel olarak iştirakçi firmalar ile düzenlenen iftar programı Dede Korkut Restaurant'ta gerçekleştirildi.

17.07.2013 14:35

"Bu güce ortak olan, bu iştiyakı duyan herkes Esenlik ailesinin bir parçasıdır"

Yaklaşık 500 iştirakçi firma temsilcisinin katıldığı iftar programına Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt ve Erhan Soylu ev sahipliği yaptı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz Ramazan ayı ile ilgili; "Ramazanlar bizlere her zaman tatlı ve manevi bir huzur getirmiştir. Bu aylar kardeşliğin, paylaşmanın, ülfetin doruğa çıktığı aylardır. İlahi izler vardır bu aylarda, kısadır ama bir ayın içerisinde bizlere öyle bir ruh verir ki, bizleri öyle bir terbiye eder ki bittiğinde bizlerde çok önemli izler bırakır. Onun için ramazan ve oruç çok hikmetli bir aydır. Rabbimizin bizlere bahşettiği bir gök sofrasıdır" dedi.

"Esenlik inançlarına ve değerlerine önem veren bir kuruluş"

Ramazan ayının Malatya'da coşkulu bir şekilde geçtiğini dile getiren Boyraz; "Esenlik olarak bizler içinden çıktığımız halkın inançlarına ve değerlerine önem verme anlamında elimizden geldiğince çok canlı bir şekilde yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Malatya'da ramazanlar iftarlarıyla, sahurlarıyla, teravihleriyle çok coşkulu bir şekilde geçmektedir. Yeni Cami'nin arkasında 1.500 kişiye iftar veriyoruz. Ayrıca bu yıl başladığımız her gün bir mahallede 700 kişiye iftariyelik veriyoruz. Özellikle şu an burada bulunan bazı firmalar da vesile olduğumuz bu hayra ortak oldu. Katkıda bulunan ve bulunmayan herkese teşekkür ediyorum. Bize düşen halkımızın yıllarca coşkuyla yaşattığı bu değerleri yaşatmaktır. Halkın gücüyle gelen son dönemdeki iktidarlarımız içleri boşaltılmaya çalışılan bu değerleri yeniden ihya etmek için yaptıkları çalışmalarda çok ciddi bir başarı elde etmiştir" dedi.

"Tedarikçisi, yöneticisi, çalışanı, müşterisiyle biz büyük bir aileyiz"

"Esenlik ile muhatapları arasında salt bir ticaret yok, tek bir bakış açısı yok, bir sahiplenme duygusu var"

Boyraz; "Sizlerden aldığımız güç ile yolumuza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bizim aramızda çok önemli bir bağ var. Çalışanıyla, yöneticisiyle, tedarikçisiyle, müteahhidiyle, müşterisiyle, Esenlik büyük bir aile. İçerisinde kesinlikle salt bir ticaret yoktur. Sadece tek bir bakış açısı yoktur. Bir sahiplenme duygusu var. Hepsinin içerisinde Esenlik'i daha da ileriye götürme istekleri ve azmi var ve bu azim bize çok ciddi bir güç vermektedir. Bizlerde bu gücü elimizden geldiğince geçmişte bırakıldığı günden bugüne bir bayrak yarışı misali daha da yükseklere çıkaracağız. Şirketimize her yıl yeni birimler eklenmekte büyümeye ve güçlenmeye devam etmekteyiz" şeklinde konuştu.

Çalıştığı firmaların kendilerine güç verdiğini söyleyen Boyraz; "Esenlik Malatya'nın ve Belediyemizin gözbebeği haline gelerek, faaliyet alanlarında önemli hizmetler yapmaktadır. Esenlik her alanıyla, her karesiyle, her ünitesiyle sürekli çalışmakta ve çok ciddi değer üretmektedir. İnşallah bu hızla, bu şevkle sizlerden aldığımız bu güç ile yolumuza devam edeceğiz. Bu güce ortak olan, bu iştiyakı duyan herkes bu ailenin bir parçasıdır. Yarınlarımız bugünlerimizden daha iyi olacak. Çünkü önümüz açık, vizyonumuz ve ufkumuz açık. İçerisinde bin yıldan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni içerisinde barındıran Ramazan'ın hepimize hayırlar ve bereketler getirmesini niyaz ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenlik Çalıştığı Firma Temsilcileri ile İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement