Esenyurtlu Kursiyerler Sergilerini Açıyor - Son Dakika
Güncel

Esenyurtlu Kursiyerler Sergilerini Açıyor

Esenyurtlu Kursiyerler Sergilerini Açıyor

Esenyurt Belediyesi tarafından ücretsiz kurs imkanı bulan Esenyurtlular, hünerlerini sergiliyor.
Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezleri, ücretsiz olarak sağlanan kurs, eğitim ve hizmetler ile yeni sanatçılar yetiştirmeye devam ediyor.

18.11.2013 16:07

Esenyurt Belediyesi tarafından ücretsiz kurs imkanı bulan Esenyurtlular, hünerlerini sergiliyor.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezleri, ücretsiz olarak sağlanan kurs, eğitim ve hizmetler ile yeni sanatçılar yetiştirmeye devam ediyor. Edebiyat, mental aritmetik, resimden çeşitli müzik kurslarına dek birçok dalda ücretsiz kurs imkanı bulan Esenyurtlular, hünerlerini yavaş yavaş sergiliyor.

KURS ALAN ÖĞRENCİLER SERGİLERİNİ AÇTI

Esenyurt Yunus Balta Kültür Merkezi resim öğrencisi Semra Erkan, 2 yıl içinde aldığı resim kursun ardından ilk sergisini sanatseverlere sundu. Resim sergisini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda davetli ziyaret etti. Kokteyl ikramı ardından Başkan Kadıoğlu ve katılan konuklar sergiyi gezerek, resimler hakkında Semra Erkan'dan bilgi aldı.

Yunus Balta Kültür Merkezinde 2 yıl boyunca resim kursu alan Semra Erkan, insan ve doğa figürleri yansıtan resimlerinden oluşan ilk sergisini açtı.

Sergiyi gezen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğu, Semra Erkan'ın bu başarısını tebrik ederek, daha profesyonel resimler çizebileceğini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurtlu Kursiyerler Sergilerini Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement