Eşini Kazayla Öldürdüğünü Söyleyen Kocaya Müebbet İstendi - Son Dakika
Güncel

Eşini Kazayla Öldürdüğünü Söyleyen Kocaya Müebbet İstendi

Eşini Kazayla Öldürdüğünü Söyleyen Kocaya Müebbet İstendi

Adana’da 2 çocuk annesi dini nikahlı eşini boynundan tüfekle vurarak öldürdükten sonra "Kazayla oldu.

04.02.2015 13:11

Adana'da 2 çocuk annesi dini nikahlı eşini boynundan tüfekle vurarak öldürdükten sonra "Kazayla oldu. Keşke ben ölseydim" diyen koca hakkında savcı, eşini kasten öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı.

19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Şahin Yıldız (24), 30 Aralık 2014'te iddiaya göre pompalı tüfeği saklamak isterken tüfeğin ateş alması sonucu kucağında 10 aylık bebeği bulunan eşi Leyla Sabuncular (20) boynundan vurulup öldü. Bebek ise yara almadan kurtuldu.

Eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yıldız hakkındaki soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı, Yıldız'ın eşini kasten öldürdüğüne kanaat getirip Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. İddianamede, "...Şahin Yıldız'ın, tanımadığı Suriyeli birinden aldığını söylediği tüfekle ateş ederek eşini boynunun sol tarafından vurarak öldürdüğü anlaşılmıştır" denildi.

Önümüzdeki günlerde müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıkacak olan Yıldız, tutuklandığı nöbetçi mahkemedeki savunmasında, eşinin kazayla ölümüne neden olduğunu söyledi. Yeğenlerinin kavga ettiğini belirten Yıldız, "Yeğenlerimden Taner benden silahı istedi, ben de vermek istemedim. Silahın yatağın altında olduğunu bildiğinden oradan çıkarttım, bu sırada baş parmağım tetiğe değince silah patladı, aynı odada bulunan eşim boynundan yaralandı, kan fışkırıyordu. Hastanede eşim öldü. Yemin ederim ki eşime bilerek ateş etmedim, ben eşime kıyamam. Ben eşimi canımdan çok seviyordum. Keşke onun yerine ben ölseydim. Ben nasıl yaşayacağım?" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşini Kazayla Öldürdüğünü Söyleyen Kocaya Müebbet İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement