Eşiyle Tartıştı, Evi Ateşe Verdi - Son Dakika
Güncel

Eşiyle Tartıştı, Evi Ateşe Verdi

Eşiyle Tartıştı, Evi Ateşe Verdi

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, tartıştığı eşi S.Y.(Sultan Yıldız) (51) ile karakolluk olan A.Y.(Adem Yıldız) (52), iddiaya göre baltayla eve geldi.

30.08.2013 17:48

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, tartıştığı eşi S.Y. (Sultan Yıldız) (51) ile karakolluk olan A.Y. (Adem Yıldız) (52), iddiaya göre baltayla eve geldi. Eşini bulamayınca çılgına dönüp, evi ateşe verdi. Öfkeli koca kayıplara karışırken, geceyi kızının evinde geçiren S.Y., ölümden döndü.

Olay, Turgutlu İlçesi Özyurt Mahallesi Kocatepe Sokak'ta bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Daha önce de eşine şiddet uyuladığı gereçeksiyle savcılık tarafından uzaklaştırma cezası aldığı öğrenilen A.Y., dün (Perşembe) akşam saatlerinde kendisini kıskanan eşi S.Y. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine karı koca polis merkezine gidip birbirlerinden şikayetçi oldu. İfade veren çift karakoldan ayrıldı. Eve gitmeyen S.Y., geceyi geçirmek üzere başka yerde oturan kızının yanına gitti.

EŞİNİ BULAMAYINCA EVİ ATEŞE VERDİ

Karakoldan ayrıldıktan sonra iddiaya göre, A.Y., elinde baltayla evine gelip eşini aradı. Eşini evde göremeyen A.Y., daha sonra ayrıldı. Sabah saatlerinde eve tekrar gelen A.Y., yine eşini göremedi, bu kez çılgına döndü ve yere benzin döküp evi ateşe verdi, ardından da koşarak kaçtı. Alevleri görenler, durumu polis ve itfaye ekiplerine bildirdi. Komşularının haber vermesi üzerine evine gelen S.Y. ise yangını görünce gözyaşlarına boğuldu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde büyük çaplı maddi hasar oluştu.

S.Y., "ÖLÜMDEN DÖNDÜM"

Polis, kaçan A.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı, komşuları ise S.Y.'yi teselli etti. Ölümden döndüğünü belirten S.Y., "Dün gece kavga ettik ve karakola gittik. Karakoldan sonra kızımın evine gittim. Dün gece evi baltayla basmış, evde olmadığım için öldürülmekten kurtuldum. Bugün de bu olayı başıma getirdi" diye konuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşiyle Tartıştı, Evi Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement