Eski Karısını Aldı, Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Eski Karısını Aldı, Kaçtı

İzmir Çiğli'de eski karısını rehin alan adam, Aliağa'ya kaçtı. İkna çabaları sırasında ise emniyet müdürünü yaraldı.

24.07.2012 20:07  Güncelleme: 21:44

İzmir'in Çiğli ilçesinde bir kişi, eski karısını rehin aldı.

Olay, bu akşam 18.00 sıralarında Çiğli'nin Köyiçi Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre eski eşini rehin alan bir kişi, onun ortağı olduğu öğrenilen E.A. isimli şahsı da silahla yaraladı.

Olayın duyulmasıyla birlikte olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, zanlıyı ikna etmeye çalıştı.

ZANLI, SİLAHLI

Yaklaşık 2 saat boyunca iş yerinde eski karısını rehin alan şüpheli, polisin kendisine yaklaşmaması için yere bir el ateş etti.

Şahıs, rehin aldığı eski eşini de bindirdiği 35 KA 380 plakalı ticari araçla Aliağa ilçesine geldi.

Eski eşi Y.B.'yi (30) rehin alan ve Aliağa ilçesine kaçıran Y.K.Tiril (41), burada Zümrüt Otel'e girdi. Polis, çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri, otel çevresinde konuşlandı. Bir grup polis ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı, şahsı ikna etmek için otele girdi.

Yaklaşık 45 dakika süren ikna çabaları sonunda içeriden iki el silah sesi geldi. Daha sonra rehin alınan kadın, koşarak otelden dışarı çıktı. Polis ekipleri, ardından Y.K.T.'yi dışarı çıkardı.

Bu arada Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı'nın ikna çabaları sırasında ayağından yaralandığı öğrenildi. Ayhan Saygılı, ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan Y.K.T. ise polis merkezine götürüldü.

Eski Karısını Aldı, Kaçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Karısını Aldı, Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement