Eski Sakarya Emniyet Müdürü Aktaş için uğurlama töreni - - Son Dakika
Güncel

Eski Sakarya Emniyet Müdürü Aktaş için uğurlama töreni -

Eski Sakarya Emniyet Müdürü Aktaş için uğurlama töreni -

Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, "Gerçekten içim rahat, güzel çalışmalar yaptık" dedi.

09.01.2014 14:26

Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, "Gerçekten içim rahat, güzel çalışmalar yaptık" dedi.

Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yer alan karar uyarınca Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Aktaş için, Sakarya Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

Törende, mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Aktaş, burada yaptığı konuşmada, 2 yıldan beri görev aldığı Sakarya'da ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlattı.

Tüm mesai arkadaşlarının fedakarca hizmet verdiğini vurgulayan Aktaş, "Buradaki arkadaşlarımla çok önemli işlere imzamızı hep birlikte attık. Yaklaşık 2 yıl oldu. Sakarya'nın huzuru ve güvenliği için görevlendirildik. Bu görevi, büyük bir hassasiyet ve gayretle yapmaya çalıştım. Şehrimizde güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum" diye konuştu.

"İçimiz rahat bir şekilde buradan ayrılma zamanı" diyen Aktaş, "Gerçekten içim rahat, güzel çalışmalar yaptık. Sakarya'nın huzurunu ve güvenliğini ileri bir noktaya taşımak adına hizmetler yaptık. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Katkılarınızdan ve fedakarlığınızdan dolayı çok teşekkürler" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Sakarya Emniyet Müdürü Aktaş için uğurlama töreni - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement