Eski Yönetici Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Eski Yönetici Öldürüldü

Eski Yönetici Öldürüldü

Balıkesirspor Kulübü Eski Yöneticisi Ümit Rıza Tezcan Silahlı Saldırıya Uğradı.

07.12.2010 00:41

BALIKESİRSPOR Kulübü eski yöneticisi Ümit Rıza Tezcan otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Başka bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanan Tezcan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında, Dinkçiler Mahallesi Göçmen Konutları yakınlarında meydana geldi. Balıkesir'de kafetarya işletmeciliği yapan ve Balıkesirspor'un eski yöneticilerinden Ümit Rıza Tezcan, otomobiliyle seyir halindeyken başka bir otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Zanlılar olay yerinden otomobille hızla kaçarken, vatandaşların ihbarı ve silah sesleri üzerine gelen polis ekipleri, Tezcan'ı otomobilin içinde yaralı olarak buldu. Çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Tezcan, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Tezcan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatan polis, silahlı saldırının 10 V 0039 plakalı, gri renkte bir otomobilden gerçekleştirildiğini belirledi. Tüm şehirde aranmasına başlanılan otomobil, Kuva-i Milliye Mahallesi Aşık Sokak'ta polisler tarafından durduruldu. Otomobilde bulunan Z.K., Ö.T. ve A.H. polis tarafından gözaltına alındı.

OLAYIN GEÇMİŞİ ARAŞTIRILIYOR

Evli olan Ümit Rıza Tezcan'ın otomobilinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, 6.35 mm çapında tabanca buldu. Tezcan'ın ağabeyleri Kubilay ve Yakup Tezcan'ın yaklaşık 3 ay önce Atatürk Mahallesi Doğan Sokak'taki evlerinin önünde silahlı saldırıya uğradığı, ağabey Kubilay Tezcan kısa süre önce, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, bugünkü silahlı saldırı olayının daha önceki olaylarla bağlantılı olup olmadığının araştırıldığını bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Yönetici Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement