Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde kullanmak amacıyla uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 9-15 Ocak tarihleri arasında yapılan denetim ve uygulamalarda, kullanmak için uyuşturucu satın aldıkları belirlenen 6 şüpheli, 5 gram bonzai ve 2 gram esrar ile yakalandı.
Ekiplerce müdahale edilen olaylarda ise 2 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 18 fişek, 3 kesici delici alet ile mala zarar verme suçundan aranan bir şüpheli yakalandı.
Bir haftada ekiplerce yapılan denetimlerde, bin 919 kişi ile 443 aracın genel güvenlik bilgilerinin sorgulandığı öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › Eskişehir'de Asayiş - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.