Engelli kadının tekerlekli sandalyesinin şarj aleti çalındı - ESKİŞEHİR - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Engelli kadının tekerlekli sandalyesinin şarj aleti çalındı - ESKİŞEHİR

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Eskişehir'de doğuştan kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Şerife Şimşek'in akülü tekerlekli sandalyesinin şarj aleti çalındı.

Eskişehir'de doğuştan kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Şerife Şimşek'in akülü tekerlekli sandalyesinin şarj aleti çalındı.

Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Bulvarı'nda çiğ köfte dükkanı işleten 35 yaşındaki Şimşek'in akülü tekerlekli sandalyesinin şarj ekipmanı, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

Şimşek'in müracaatı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Engelli Şimşek, gazetecilere, iş yerinden kısa süreliğine dışarı çıktığı sırada hırsızlığın yaşandığını söyledi.

Tekerlekli sandalyesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Şimşek, "Hayatımı idame ettirmek için çalışmak zorundayım. Engelli aracım olmadığı taktirde evime gidip gelmek benim için çok zor olacak. Beni bu şekilde mağdur edenlere diyecek söz bulamıyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA