Eskişehir'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga

Eskişehir\'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga

Sivrihisar'da bir eğlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

14.08.2014 15:27  Güncelleme: 15:39

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki bir eğlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanıklar Haydar Ş. ve Cemal T. ile olayda yaşamını yitiren Ahmet Koçak'ın (25) aile avukatı hazır bulundu.

Sanıklardan Haydar Ş, olayı kendisinin gerçekleştirmediğini öne sürerek, "Cemal, doğruları söylemiyor. Tamamen yönlendiriliyor. Suçsuzum, tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Diğer tutuklu sanık Cemal T. ise suçsuz olduğunu savunarak, "Olay gerçekleştiğinde cahilliğimden dolayı suçu üstlendim ancak maktulü ben öldürmedim. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu.

Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 11 Eylül'e erteledi.

Sivrihisar içesindeki bir eğlence merkezinde 2 Eylül 2013'te meydana gelen olayda iş yeri sahibi Haydar Ş, çalışanlar Cemal T. ve Celaleddin T, ile müşteriler Ahmet Koçak ve Özgür Demir arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine av tüfeğiyle vurulan Ahmet Koçak hayatını kaybetmiş, Özgür Demir ise yaralanmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan ve tutuklanan 3 şüpheliden Celaleddin T, geçen duruşma tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'deki Eğlence Merkezindeki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement