Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan: Bu Sene Umutluyum - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan: Bu Sene Umutluyum

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan: Bu Sene Umutluyum

Eskişehirspor Kulübü Başkanı mesut Hoşcan bu sezonunun kendileri açısından verimli geçeceğine inandığını, ofansif bir futbol sergileyen takım olacaklarını, özelikle orta sahalarının çok konuşulacağını söyleyerek, "Bu sene umutluyum" dedi.

05.08.2015 21:28

Eskişehirspor Kulübü Başkanı mesut Hoşcan bu sezonunun kendileri açısından verimli geçeceğine inandığını, ofansif bir futbol sergileyen takım olacaklarını, özelikle orta sahalarının çok konuşulacağını söyleyerek, "Bu sene umutluyum" dedi.

Avusturya kampını tamamlayarak Türkiye'ye dönen Eskişehirsporlu futbolcular akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde topbaşı yaptı. Antrenman öncesinde Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin 50'nci yaş günü nedeniyle sahaya yaş pasta getirildi. Skibbe üzerinde kendi fotoğrafının yer aldığı pastayı kesmeden önce yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un da kuruluşunun 50'nci yılını kutladığını belirterek, "Eskişehirspor çok genç bir kulüp. Kulüp kadar genç gözükmüyorum ama pastasında olmaktan büyük mutluluk duydum. Benim istediğim Eskişehirsporla güzel ve başarılı sezon geçirmek" dedi. Bıçakla yaş pastayı kesen Skibbe'ye Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan futbolcuların alkışları arasında pasta yedirdi.

Kartepe ile Avusturya kamplarının çok iyi geçtiğini belirten Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Bir stoper ile bir forvet oyuncuyu transferi için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Hoşcan şöyle devam etti: "En geç bir hafta içinde transferlerimizi tamamlamış ve lige tam hazır bir vaziyette lige başlamayı hedefliyoruz. Ben bu sezonun Eskişehirspor açısından daha verimli geçeceği inancındayım. Yaptığımız çalışmalar bunu gösteriyor. İnşallah daha iyi şeyleri hep beraber yaşayacağız. Bu sene umutluyum. Taraftarımıza kombine ile ilgili eski stadımızın son senesi diye bir yönetim olarak büyük bir fiyat indirimi yaptık. Buna da ilgi bekliyoruz."

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Mesut Hoşcan "Boffin ve Diego'ya gelecek tekliflere açığız. Şuna kadar Eskişehirspor'u bu konuda çok mutlu edecek teklif gelmedi. Teklif gelirse gerekli değerlendirmeleri yaparız. Bu sene biraz daha ofansif futbol oynayan bir Eskişehirspor olacak. Orta sahamız Allah nazardan saklasın, her halde bu sene en çok konuşulanın orta saha olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Akaminko'nun bir yıldır sakatlığının sürdüğünü şuan da hazır olmadığını açıklayan Mesut Hoşcan, transfer gündemlerinde Sefa Yılmaz ile Lamine Diarra'nın olmadığnı söyleyerek, "Diarra bize teklif edildi fakat Diearra'yı biz düşünmüyoruz. Diarra ilgili takas teklifi de var. Ancak Diarra ilgili bir düşüncemiz yok. Daha yetenekli, daha aktif, Eskişehirspor'a daha kalıcı başarı sağlayacak oyuncularla ilgileniyoruz" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan: Bu Sene Umutluyum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement